Selamatkan Hutan Simpan Kuala Langat Utara
Rakyat Selangor diminta hantar surat bantahan secara individu terhadap cadangan penyahwartaan 930.93 hektar (lebih daripada 97%) dari 957.63 hektar Hutan Simpan Kuala Langat Utara (HSKLU) untuk tujuan pembangunan bercampur. Daerah Kuala Langat berkeluasan 85,770 hektar. Kawasan berhutan di Daerah Kuala Langat hanya seluas 7,467.54 hektar (9% daripada guna tanah Daerah Kuala Langat).

Gabungan Melindungi Hutan Negeri Selangor memohon rakyat Selangor tunaikan tanggungjawab anda demi mengekalkan Hutan Simpan Kuala Langat Utara dengan mengemukakan bantahan terhadap cadangan penyahwartaan Hutan Simpan ini.

'Gabungan melindungi Hutan Selangor' terikat dengan Akta Perlindungan Data Peribadi Malaysia 2010 dan komited untuk memastikan semua pengguna kami berhak kepada privasi mereka. Semua maklumat peribadi yang dihantar hanya akan digunakan untuk tujuan surat bantahan individu ini sahaja. Gabungan tidak akan berkongsi apa-apa maklumat peribadi anda melainkan jika kita diwajibkan secara sah untuk mendedahkan maklumat anda dalam keadaan di mana ia tidak dapat ditentang dengan wajar.
Email address *
Nama *
Your answer
Alamat 1 *
Your answer
Alamat 2
Your answer
Daerah
Your answer
Postcode *
Contoh: 60000
Your answer
Negeri *
Contoh: Selangor
Your answer
Nombor Telefon
Contoh: 0123456789
Your answer
Adakah anda ingin menerima maklumat tambahan mengenai kempen ini atau kempen masa depan lain yang dianjurkan oleh gabungan itu? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of jtktechnologies.page. Report Abuse