iT Novum - Пријавување
Пријава за учество на настанот.

IT Novum “ – е едукативен настан наменет за млади лица, воглавно од 16 – 28 години, со цел за подигнување на свеста и развој на информатичките науки. Обуките започнуваат од 22 април се до 05 мај каде што секој учесник само треба да присуствува еден ден (10 часа ) 4 ќе траат работилниците 1 час пауза , 1 час креаирање на идеа и останатите 4 часа е натпреварувањето .
Доделувањето на наградите ќе се одржува на 06 мај пред Skopje City Mall

Email address
Кратко резиме
Your answer
Име и презиме:
Your answer
Телефон:
Your answer
Години:
Your answer
Факултет / Средно школо:
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms