Receptírás időpont kérés - Dr. Musch Nikolett magánrendelésére
Amennyiben már előzetesen beállított fogamzásgátló receptre van csak szüksége, előzetes bejelentkezés alapján, kedden 16-18 óra között valamint szerdán 15-17 óra között van rá lehetőség. Fogamzásgátló recept kérés csak egy éven belüli negatív rákszűrés illetve labor birtokában lehetséges! Kérjük, TAJ kártyáját illetve lakcímkártyáját is mindenképp hozza magával!

A MEGVÁLTOZOTT RENDELÉSI IDŐ MIATT 2018. OKTÓBERTŐL KEDDEN 15-18 ÓRA KÖZÖTT, SZERDÁN PEDIG 11-12 ÓRA ÉS 13-15 ÓRA KÖZÖTT LESZ LEHETŐSÉG RECEPTÍRÁSRA!

Vizsgálati és konzultációs időpontot kérjük ne itt kérjen, ez a bejelentkezés csak és kizárólag már korábban is szedett fogamzásgátló recept írási igényre szolgál! Ha konzultációra vagy vizsgálatra szeretne jelentkezni, melynek során természetesen van lehetőség receptírásra (és itt nem kell külön jelezni!), kattintson ide: https://nogyogyasz.eu/id%C5%91pont-k%C3%A9r%C3%A9s-bejelentkez%C3%A9s

Válassza ki alább, hogy melyik napra kíván bejelentkezni! Az ellátás receptírás esetén érkezési sorrendben történik.

Amennyiben módosítani illetve lemondani szeretné időpontját, hétfőn 12-15 óra, kedden 16-19 óra, szerdán 12-15 óra között teheti meg az alábbi telefonszámon: 70/431-71-11, lemondás esetén sms-t is küldhet (név+lefoglalt dátum)!

Szeretettel várjuk!

SZEPTEMBER 19-ÉN ÉS OKTÓBER 23-ÁN A RENDELÉS SZÜNETEL, AZNAP TELEFONHÍVÁST SEM TUDUNK FOGADNI!

Email address *
Név *
Your answer
Mobil *
Your answer
Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elfogadom: https://nogyogyasz.eu/hasznos-informaciok-nogyogyaszati-vizsgalat/privacy-policy *
Required
Időpont kiválasztása *
Megjegyzés
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms