Acampada 24 i 25 de Març - Famílies
Aquest formulari serveix per a saber l'assistència de les famílies a la cerimònia de les promeses i al dinar per així poder organitzar l'acampada.

IMPORTANT: Contestar UN qüestionari per família

Família (cognoms) *
Your answer
Vindreu a la cerimònia de les promeses? *
La cerimònia de promeses és un esdeveniment importat en el qual es fa una reflexió personal i s’entrega el fulard a aquelles persones que la facin. Per això, considerem oportú que els pares i mares pugueu assistir-hi. La cerimònia tindrà lloc al costat del llac (veure web) diumenge a les 12:00h. Hi ha l’opció de venir directament a la cerimònia o venir a les 11:30 puntuals al terreny d’acampada d’on sortirem caminant. Calculem 30 minuts de caminar des del terreny fins al lloc de la cerimònia.
Vindreu al dinar? *
Després de les promeses tornarem al terreny d’acampada i farem un dinar conjunt. Per aquest dinar us demanarem a les famílies de portar alguna cosa de menjar per compartir. Un cop dinats, donarem per acabada l’acampada i cada família podrà marxar a casa. En cas de no poder venir a la cerimònia ni al dinar, el punt de recollida serà al terreny d’acampada a les 16:00h.
Quants familiars vindreu? *
En cas de venir a dinar: què podrieu portar?
La resposta és orientativa, no definitiva. Demanem que cada família porti coses diferents i per a compartir entre tots.
Your answer
Comentaris:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms