Osta oma porras!
Virojoen kyläyhdistyksen Leader-rahoitteisessa hankkeessa "Kunto & Maisema" rakennetaan Virolahdelle kahdet kuntoportaat: Virojoen Lapinvuorelle sekä Klamilan Lantviikinvuorelle. Virojoella portaita on 150 kpl, Klamilassa 120 kpl. Kartutamme hankkeen yksityistä rahoitusta mm. portaiden myynnillä. Tule mukaan tukemaan! Tee varauksesi 30.6.2021 mennessä!

1) Voit tukea hanketta ostamalla oman nimikkoportaan. Yksittäisen portaan hinta on 50 €. Voit toivoa haluamaasi numeroa ja saat portaaseen haluamasi tekstin, max 25 merkkiä. Lisäksi nimikkoportaan ostajat julkaistaan kyläyhdistyksen www- ja Facebook-sivustoilla.

2) Voit tukea hanketta myös suuremmalla vapaavalintaisella summalla. Jos tukesi on 500 € tai enemmän, saat nimikkoportaan lisäksi logonäkyvyyttä portaiden alkupäähän tulevaan kylttiin sekä kyläyhdistyksen www- ja Facebook-sivustoille ja portaiden avajaisten yhteydessä julkaistavaan lehti-ilmoitukseen.

Täytä tarvittavat tiedot tähän lomakkeeseen ja paina lopuksi "Lähetä".
Nimi
Katuosoite
Postinumero ja postitoimipaikka
Sähköposti
Puhelin
Haluan portaan
Liityn samalla Virojoen kyläyhdistyksen jäseneksi (jäsenmaksu vuodelta 2021 sisältyy portaan hintaan). Lisätietoja yhdistyksestä www.virojoki.fi.
Clear selection
Merkitse tähän tukisumma €. Esimerkiksi 1) yhden portaan hinta: 50 € 2) porras Virojoelta sekä Klamilasta: 100 € 3) muu vapaavalintainen summa
Portaat on numeroitu alhaalta ylöspäin kasvavassa järjestyksessä. Merkitse tähän kolme numerovaihtoehtoa, joita ensisijaisesti toivot (järjestys: 1., 2., 3.). Jos ensimmäinen toiveesi ei ole enää vapaana, yritämme järjestää sinulle toisen tai kolmannen toiveesi. Jos numerolla ei ole väliä, voit myös jättää kohdan tyhjäksi.
Merkitse tähän teksti, jonka haluat portaaseen, max 25 merkkiä. Esimerkiksi oma nimesi tai yrityksesi nimi tai muu lyhyt teksti. Logoja emme pysty toteuttamaan.
Laskutustiedot, mikäli eri kuin yllämainittu osoite
Lisätietoja, muuta huomioitavaa:
Kunto ja Maisema -hanke, nro 149930
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy