Стани доброволец
Форма за попълване от всеки, който иска да стане доброволец на БСБББ-АС. Със (*) звезда сме обозначили задължителните въпроси.
Име *
Your answer
email *
Your answer
телефон за контакт *
Your answer
Колко часа в седмицата може да бъдете доброволец? *
Your answer
Сферата, в която искам да бъда доброволец е (може да маркирате повече от един отговор) *
Required
Допълнителна информация (тук може да посочете в детайли с какво искате да се занимавате):
Your answer
Попълнете това поле, в случай, че не може да прецените с какво може да помагате на сдружението. Тук може да ни споделите какво обичате да правите и в какви сфери имате опит (не е задължително поле)
Your answer
Наясно съм, че положеният от мен труд в бъдеще за сдружението е доброволен. *
Пояснения:
= Организационна работа на и за Сдружението - участие в организиране на събития на национално и местно равнище; привличане на членове, симпатизанти и доброволци за Сдружението

= Администратвина работа в Сдружението - оказване на помощ при административните дейности на сдружението на местно и национално ниво - напр. подреждане на архив, носене на писма до институции, уреждане на срещи и др., водене и получаване на кореспонденция

= Предоставяне на информационни и консултантски услуги - предоставяне на информация по здравни и социални проблеми - например обяснение на реда, условията и необходимите документи за достъп до права за лечение, социално подпомагане, явяване на ТЕЛК и др.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.