INSCRIPCIÓ ONLINE ~ Concurs Films in Situ VI 2017
Ja celebrem la sisena edició del Concurs Films in Situ d'Almacelles.

El dissabte 21 d'octubre, donarem tret de sortida al concurs a les 10,30 del matí des de la plaça de la vila. Tindreu tot el dissabte (dia i nit) per gravar el vostre curt. Recordeu! Com a mínim una de les escenes s'ha de rodar en un exterior on es vegi clarament algun dels racons de la nostra vila.

El diumenge 22 d'octubre tindreu tot el dia per editar el vostre curt. A les 19.30 haureu d'entregar el vostre projecte a l'organització, que es trobarà a casa clara.


L'entrega de premis i el visionat dels curtmetratges es realitzarà el diumenge 29 d'octubre a la sala de cinema del Casal a les 20,30.

*L'organització no cedeix ni càmares ni ordinadors, però si un espai on editar i atenció tècnica, si no demaneu.

MOLTA SORT!!

I QUE GUANYI EL MILLOR!! ;)

Com et dius? *
Noms i cognoms
Your answer
Quants anys tens tu i els teus companys d'equip de gravació? *
Your answer
Com es diu el teu equip de gravació pel curtmetratge?
(Recorda! Només us ha d'inscriure un representant del grup, una sola inscripció per equip)
Your answer
Qui forma part d'aquest equip? Si et presentes de forma individual, només cal que escriguis el teu nom. *
(Recorda! Només us ha d'inscriure un representant del grup, una sola inscripció per equip)
Your answer
SI ETS MENOR DE 18 ANYS:
Si ets menor de 18 anys. Tens un pare/mare/tutor que t'autorititzi a presentar-te al concurs?
Si ets menor de 18 anys. Escriu el nom del teu pare/mare/tutor que t'autoritzi:
Nom i cognoms
Your answer
Si ets menor de 18 anys. Escriu el DNI del teu pare/mare/tutor que t'autoritza:
Your answer
Si ets menor de 18 anys. El teu pare/mare/tutor cedeix els teus drets d'imatge al concurs Films in Situ per a què puguem publicar vídeos i fotos teves per internet i mitjans físics?
SI ETS MAJOR DE 18 ANYS:
Si ets major de 18 anys. Ens pots escriure el teu DNI?
Your answer
Si ets major de 18 anys. Ens cedeixes els drets d'imatge i drets d'autor per publicar la teva peça audiovisual, fotos i vídeos on puguis aparèixer. Via internet o suports físics?
DADES DE CONTACTE
Deixa'ns el teu telèfon mòbil (que tingui whatsApp): *
Your answer
Deixa'ns un segon telèfon mòbil (que tingui whatsApp): *
(per si el primer contacte no ens contesta)
Your answer
Escriu el teu correu electrònic: *
Your answer
Ens autoritzes per enviar-te informació del teu interès?
Tots els curtmetratges participants es penjaran al canal de youtube (o altres) de l'Ajuntament d'Almacelles (Almacelles TV) i es farà difusió per les xarxes socials associades a l'Ajuntament d'Almacelles. Estàs d'acord? *
Vols afegir alguna cosa?
Your answer
Moltes gràcies per la teva col·laboració!! :)
BASES CONCURS CURTMETRATGES 2016
EL CONCURS

Almacelles, ciutat sempre innovadora en el cinema, fou una de les primeres en emetre pel·lícules a les Terres de Lleida, amb cinema estable ja l’any 1924. Arribà a tenir fins a tres sales als anys vuitanta del segle passat i en ella s’hi han filmat pel·lícules força reconegudes, com ara “Catalunya, ûber alles!” (2010) de Ramon Térmens, o documentals de prestigi com “Almacelles, Urbs Ilustrati” (2011) d’Òscar Sànchez.

En aquest sentit, la Regidoria de Noves Tecnologies de l’Ajuntament d’Almacelles ha volgut convocar el 4rt Concurs Jove de Curtmetratges d’Almacelles, Films in-situ Almacelles. Un concurs de curtmetratges per a infants i joves a partir de 10 anys d’edat, amb l’objectiu de fomentar la participació dels joves en la comunicació audiovisual.

CATEGORIES

Aquest any el concurs convoca DOS categories:

Categoria A: De 10 a 16 anys
Categoria B: De 17 a 30 anys

En el cas que un grup estigui integrat per persones de diferents categories, s’estudiarà en quina categoria s’adjudica.

REQUISITS

Els curtmetratges hauran d’elaborar-se a la vila d’Almacelles en la seva totalitat i durant el cap de setmana del 21 i 22 d’octubre de 2017, incloent el temps de disseny de guió, producció, rodatge i muntatge. El dissabte dia 21 es donarà el tret de sortida a la plaça de la vila a les 10,30, i es deixarà tot el dia per a què els participants gravin per la vila. I el diumenge dia 22 d’octubre serà tot el dia d’edició i muntatge dels curtmetratges. A les 19.30h del diumenge s’haurà de fer entrega del projecte audiovisual a casa Clara.

La temàtica i gènere dels curts són lliures però serà obligatori incloure almenys una imatge exterior identificativa del municipi d’Almacelles. La durada dels curtmetratges oscil·larà entre 1 i 10 minuts, incloent els títols de crèdit.

Els curtmetratges podran rodar-se en qualsevol format, però el format de lliurament final serà en .mp4 i entrega mitjançant pendrive. En cas que es vulgui utilitzar un format diferent per al lliurament, s’haurà de consultar prèviament a l’organització, qui tindrà la decisió final.

Durant l’elaboració del curtmetratge, els participants podran anar acompanyats de majors d’edat. Aquests podran intervenir en els curts com a actors, conductors o assessors, però mai com a tècnics, operadors de càmera, guionistes ni directors.

Els vídeos es presentaran de manera individual o en grup. Cada participant podrà lliurar fins a un màxim d'1 proposta.

Es desqualificaran els treballs que no compleixin amb un o més dels punts establerts en aquestes bases.

Si ho demaneu, el diumenge us obrirem Casa Clara es podrà editar, però els participants han de portar les seves càmeres i els seus ordinadors per gravar i editar.

Tot i que els participants seran lliures de fer ús o no d’aquest espai per treballar en l’elaboració del curt, tots els participants hauran de presentar-s’hi obligatòriament el 21 d’octubre a les 10,30 del matí a la plaça de la vila, així com lliurar el curt en mà als membres de l’organització a les 19,30 del vespre del diumenge 22 d’octubre a Casa Clara.

Per participar en aquest concurs serà obligatòria la inscripció prèvia online. L’últim dia d’inscripció és el dijous 19 d'octubre.


JURAT I PREMIS

Un Jurat format per professionals del món del cinema i la cultura lliurarà 3 premis per cadascuna de les categories als millors treballs. Aquests es concediran al final del passi de tots els curtmetratges i tindran les següents dotacions:

CATEGORIA A: de 10 a 16 anys
Primer premi: 250€
Segon premi: 75€
Tercer premi: 50€

CATEGORIA B: de 17 a 30 anys
Primer premi: 500€
Segon premi: 150€
Tercer premi: 50€


El passi de curtmetratges i lliurament de premis es durà a terme el diumenge 29 d’octubre de 2017 a la sala de Cinema del Centre Cultural d’Almacelles, a les 20h del vespre. En el passi es visionaran tots els curtmetratges lliurats al concurs amb l’excepció d’aquells que el Jurat consideri que no són aptes per motius de qualitat o ofensa.

El Jurat es reserva el dret de deixar deserts algun d’aquests premis o tots tres. La decisió del jurat serà inapel·lable. L’Ajuntament d’Almacelles es reserva els drets de divulgació i explotació dels treballs guanyadors des del moment en què s’atorgui el premi.

Tots els curtmetratges participants es penjaran al canal de televisió online de l’Ajuntament de youtube o similar “Almacelles TV” i es compartirà per les xarxes socials associades a l’Ajuntament d’Almacelles.

Heu llegit i accepteu les bases? *
Saps que és important que estiguis tu i/o el teu equip el dissabte 21 d'octubre a les 10,30 a la plaça de la vila per donar el tret de sortida al concurs? *
Saps que has d'entregar el teu curtmetratge el diumenge 22 a casa clara a les 19,30? *
Moltes gràcies per la vostra participació i MOLTA SORT!
Ajuntament Almacelles
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms