Inscripció a la Jornada Formativa per a entitats del món del Bestiari Festiu
Gestionar una associació no ha estat mai tasca fàcil. Si, a més, hi sumem canvis legislatius aplicats els darrers anys, així com la digitalització i transformació de l’administració pública, resulta necessari actualitzar algunes formes de funcionament i gestió de les associacions.
El programa formatiu que us presentem pretén donar resposta als principals canvis, a partir de la introducció dels diferents aspectes, amb una voluntat pràctica i aplicada.
Els continguts d’aquest programa s’han elaborat a partir d’un estudi de necessitats, en el qual s’han tingut en compte la legislació vigent, els requisits que marca l’administració per accedir en alguns tràmits, l’opinió dels experts, així com
també algunes de les consultes fetes per entitats federades que es reben al servei d’atenció de l’Agrupació.
Dades
Data: dissabte 11 de MAIG de 2019
Lloc: Centre d'Imatgeria Festiva del Poblenou
Adreça: Can Saladrigas (C. del Joncar 35, Barcelona)
Horari: de 09:30h a 18:15h
Cost: gratuït
Programa de la jornada
Inscripció
La jornada està adreçada a membres de les juntes directives d’entitats federades a l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya.
S’hi podran inscriure un màxim de dues persones per entitat, fins esgotar aforament. Es respectarà de forma rigorosa l’ordre d’inscripció.
Cada assistent podrà escollir les jornades a les quals es voldrà participar en el moment de fer la inscripció. Aquesta serà vàlida un cop es rebi confirmació per correu electrònic.

Per a iniciar el procés d'inscripció, prem el botó "Següent".
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy