Anmälan: Talk Show ”Den gröna given och cirkulärekonomisk utveckling – utmaningar och möjligheter för EU och Sverige”
Fredagen den 8 maj kl.15.00-17.30 har vi bjudit in svenska Europaparlamentariker att delta i vår Talk show – ”Den gröna given och cirkulärekonomisk utveckling – utmaningar och möjligheter för EU och Sverige” i sessionssalen i Sjöbo kommunhus. Vi passar även på att fira Europadagen och bjuder på mingel och tilltugg.

Talk Show värd kommer att vara Europa Direkts Verksamhetsledare, Lia Sandberg, som är jurist och tidigare jobbat i Europa Parlamentet, för UD och i kommunal förvaltning.

Deltar gör Pär Holmgren, SVT meteorolog, Augustprisvinnare och Europaparlamentariker för Miljöpartiet samt Jessica Stegrud, ekonom och Europaparlamentariker för Sverigedemokraterna. Vi uppdaterar kontinuerligt medverkande.

Vi ser fram emot ett intressant samtal mellan de olika politikerna och samtalsledaren och även interaktiva element där publiken får ställa frågor och ge kommentarer.

Välkommen!

För mer information om EU och vår verksamhet gå in på:
http://www.ditteu.se/ eller http://europadirektsydskane.se/
Email address *
Mitt namn: *
Your answer
Kommun jag bor i: *
Your answer
Organisation/skola/övrigt *
Your answer
Jag har möjlighet att delta på Talk Showen *
Required
Jag godkänner att mina uppgifter sparas. Dessa kommer endast att användas i samband med utskick av en enkät efter evenemanget. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy