Hyvät ja Huonot Animet
Kiitos kaikille Yukicon 2018 panelisteille ja mahtavalle yleisölle!

Mikäli sinulla on sanottavaa ohjelmasta, niin otamme niin risuja kuin ruusuja vastaan. Tahdomme kuulla katsojan näkökannan ohjelmasta, missä meni hyvin ja missä pitäisi kehittää? Pyrkimyksenä on saada vietyä ko. ohjelma tämän vuoden (2018) Traconiin Tampereelle, joten teidän äänenne on tällä hetkellä kultaa arvokkaampaa.

Etkö kerennyt lähettämään uutis- tai huolenaihettasi? Ei hätää! Otamme niin uutis- kuin huolenaiheita non-stoppina vastaan! Pääkriteerinä on se, että se liittyy jollakin tapaa animeen. Aihe voi liittyä animen tekijöihin (esim. ohjaaja) tai itse sarjaan (esim. plagiointi). Jättäessänne uutis- tai huolenaiheen, julkaisemme sen jätetyn nimimerkin kanssa. Nimellisiä julkaisemme vain, jos annatte siihen luvan.
Hyviä linkkejä uutisaiheisiin ovat mm. The Japan Times, Anime NewsNetwork jne. kun taas huolenaiheisiin on omat huolenaiheet animeen liittyen.

Mikäli olet löytänyt mehevän uutisen, laitathan linkin aiheesta ja kerrot suurinpiirtein aiheen ydinidean.
"Pitääkö olla huolissaan...?" Pitää! Tahdomme kuulla juuri sinun huolenaiheesi, joka koskee jollain tapaa animeen. Laitathan huolenaiheesi joko "Pitääkö olla huolissaan..." - muodossa tai ylipäätään kysymys pohjaisessa muodossa.

Haluatko varapanelistiksi? Kiinnostaako sinua tuoda omia näkemyksiä julki uunituoreista uutisista tai vastata conikansan huolenaiheisiin? Tarvitsemme varapanelisteja ohjelmaan, joten jätäthän rohkeasti hakemuksen sisään ja kerrot miksi sinun pitäisi tulla valituksi!

Lisätiedot voi jättää alla olevaan lomakkeeseen.

Terveisin,
Susanna "Susse" Lehtonen

Onko sinulla uutis- ja/tai huolenaihe? Lähetä se vapaamuotoisesti! *
Your answer
Tahdotko varapanelistiksi? Kerro alla olevaan kenttään vapaamuotoisesti, miksi sinun pitäisi tulla valituksi.
Your answer
Haluatko antaa risuja tai ruusuja, vai tahdotko lisätietoa ohjelmasta? Laita rohkeasti viestiä, vastaamme mahdollisimman pian.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms