Anmälan till Nybörjarkurs i Linedance
Välkommen till Norrtelje Linedancers och vår nybörjarkurs!

Genom att fylla i och skicka in detta formulär anmäler du dig till vår nybörjarkurs i Linedance. Kursen går på lördagar i november kl 10-12 i Föreningshuset Stockholmsvägen 1 i Norrtälje (IOGT), start 6/11.

Denna extrainsatta kurs består av fyra kurstillfällen om två timmar vardera (den 6e, 13e, 20e och 27e november) samt gemensam terminsavslutning med Fortsättningskurserna tisdag 7e december kl 18.

I kursen ingår också tillgång till instruktörerna på tisdagkvällar klockan 20:30 (direkt efter fortsättningskurserna) om det skulle uppstå frågor eller behov av korta repetitioner mellan kurstillfällena.

Kursen passar dig som aldrig dansat Linedance tidigare eller dig som vill lära in enklare danser och grundsteg. De danser som lärs ut är enkla nybörjardanser.

Antalet platser är begränsat till max 20st.

Kursen kostar 600kr + 150kr i medlemsavgift om du inte redan är medlem. Avgiften betalas på bankgiro 5878-3119 eller swish 123 539 5793
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Din E-post en gång till: *
Förnamn *
Efternamn *
Address
Mobil
Personnummer - detta behöver vi för vårt medlemsregister som vi har i Idrott Online. Vi tar gärna alla 10 siffror men vill du bara lämna år-månad-dag så börjar vi så och tar resten senare. *
Det krävs absolut inga förkunskaper för att gå den här kursen men har du dansat tidigare och vill berätta om det är vi tacksamma. Vilket alternativ passar på dig?
Clear selection
Om du har dansat Linedance tidigare - i vilken klubb har du dansat?
Är det något mer du tycker vi behöver veta?
Nästan klart!
Kom ihåg att skicka in din anmälan. Kom också ihåg att betala in kursavgift och medlemsavgift i god tid innan kursen startar.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@norrteljelinedancers.se

Välkommen!

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy