Projekti PREX - Kaçanik
Emri dhe Mbiemri *
Your answer
Data e Lindjes
MM
/
DD
/
YYYY
Email Adresa *
Your answer
Telefoni *
Your answer
Gjinia
Niveli i Shkollimit
Përvoja e Mëhershme
Your answer
Profesioni
Your answer
Emri i Biznes Idesë *
Your answer
Sektori
Your answer
Përshkrimi i Idesë *
Your answer
Shërbime apo Produkte
Qarkullimi i parashikuar për vitin e parë
Your answer
Numëri i punëtorëve i parashikuar për vitin e parë
Your answer
Kush janë klientët e juaj?
Mënyra e distribuimit/shitjes
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service