ADATKÉRŐ LAP - REGISZTRÁCIÓ
SZEMÉLYES ADATOK HOZZÁJÁRULÁSON ALAPULÓ KEZELÉSÉHEZ
2013. évi LXXVII., a felnőttképzésről szóló törvény  legfontosabb változása, hogy az eddig szabadpiaci szolgáltatásként végzett képzésekre is vonatkozik. Felnőttképzést 2020. szeptember 1. napjától csak bejelentés, vagy engedély birtokában végezhető. A törvénnyel összhangban a regisztrációhoz a résztvevőtől az alábbi adatok szükségesek.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
VEZETÉKNÉV ÉS KERESZTNÉV: *
SZÜLETÉSI NÉV: *
ANYJA NEVE: *
SZÜLETÉSI HELY, IDŐ: *
LAKCÍME: *
TELEFONSZÁMA: *
E-MAIL CÍME: *
TOVÁBBI SZEMÉLYES ADATOK:  egyéb információ, amely fontos lehet
LEGMAGASABB VÉGZETTSÉG: kérem kiválasztani a megfelelőt *
INFORMÁCIÓK:
TÁJÉKOZTATÁS AZ ÉRINTETT JOGAIRÓL:Önnek, mint érintett személynek joga van kérelmezni  az adatkezelőtől az Önre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint a joga van az adathordozhatósághoz. Joga van a hozzájárulása bármely időpontban történő visszavonásához, amely nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.Joga van a felügyeleti hatósághoz (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság) panaszt benyújtani. További információk a honlapon Adatkezelési tájékoztatóban olvashatók.    Az adatszolgáltatás előfeltétele szerződéskötésnek.    
Captionless Image
JELENTKEZÉS MEGERŐSÍTÉSE
Az adatlap kitöltésével jelentkezem, aláírásommal elismerem és igazolom, hogy a képzésen / műhelynapon részt kívánok venni, felelősen vállalom a 30 nap képzésre való elköteleződést, valamint a fenti információkat és tájékoztatást tudomásul vettem, fent megadott személyes adataim fentiekben megjelölt célú kezeléséhez önkéntesen, minden külső befolyás nélkül beleegyezésemet adom.
DÁTUM: *
ALÁÍRÁS (Kérlek, ha mindennel egyet értesz írd ide a teljes neved aláírásként): *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy