4. Baranjski Ferivi polumaraton
Molimo Vas da pažljivo pročitate sljedeće informacije u vezi Vaših prava, obveza i ponašanja kao volontera tijekom volontiranja na Baranjskom polumaratonu.

1. Da bi postao volonter na Baranjskom polumaratonu, kandidat je obvezan proći razgovor i potpunu obuku.
2. Osobni podaci iz prijavnog obrasca podliježu provjeri u MUP-a i neće biti dostupni ili stavljeni na raspolaganje trećim osobama, niti će biti korišteni u druge svrhe.
3. Volonter je obvezan volontirati 22. rujna 2019. godine na Baranjskom polumaratonu u Kopačkom ritu najviše 7 sati tijekom jedne smjene.
4. Volonter za svoj rad na Baranjskom polumaratonu nema pravo na novčanu naknadu.
5. Volonter je obvezan volonterski rad obavljati u skladu sa stručnim propisima i etičkim pravilima, nakon primljenih instrukcija od organizatora volontiranja.
6. Volonter ne odgovara za prouzrokovanu štetu ako je prethodno upozorio voditelja tima, odnosno nadređene, na moguću opasnost.
7. Volonter snosi isključivu odgovornost za svoje ponašanje prilikom volontiranja te je odgovoran je za svoje postupke na svaki drugi način. Volonter prihvaća odgovornost za štetu koju njegovo nedozvoljeno ponašanje prouzroči organizatoru.
8. Volonter je dužan poštovati propise o sigurnosti i zaštiti života, zdravlja i životne sredine na radu kako ne bi ugrozio svoju sigurnost i zdravlje, kao i sigurnost i zdravlje ostalih volontera, zaposlenika i drugih osoba. Volonter je dužan obavijestiti svog voditelja tima ili nadređene o svakoj vrsti potencijalne opasnosti koja bi mogla utjecati na sigurnost i zdravlje na radu.
9. Volonter tijekom svoje smjene mora sa sobom nositi akreditaciju istaknutu na vidljivom mjestu, kao i kompletnu uniformu dodijeljenu od strane organizatora.
10. Volonteru je zabranjeno davati izjave medijima (štampanim i elektronskim) bez suglasnosti voditelja tima ili nadređenog.
11. Zabranjeno je vrijeđanje drugih volontera, sudionika i posjetitelja utrke na temelju rasne, spolne, etničke, političke i vjerske pripadnosti ili seksualne opredjeljenosti.
12. Najstrože je zabranjena uporaba alkoholnih pića i opojnih sredstava tijekom volontiranja.
13. Organizator nije dužan pozvati na razgovor svakog kandidata koji se prijavi.
14. Organizator zadržava sva prava u vezi s prihvaćanja i odbijanja prijava podnesenih za volontiranje na Baranjskom polumaratonu
15. Organizator zadržava pravo rasporediti kandidate shodno potrebama organizacije.
16. Organizator osigurava besplatan prijevoz od Osijeka do Kopačkog rita i nazad.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service