Förberedande Agilitykurs

Den här kursen riktar sig till hundar från 6 månader. Det finns ingen åldersgräns uppåt utan du är lika välkommen med en vuxen hund. Agility är ett givande sätt att umgås med sin hund. Vi varvar teori med praktik och deltagarna har en sluten Facebook-grupp där träningstips och mindre uppdrag läggs ut mellan träffarna. Under kursens gång tränar vi bland annat:
kroppskontroll
samarbete
framåtsändande
stadga
startlinje
störningsträning
hinderträning
svängar och tunnlar.

Kursens upplägg: Kursintroduktion utan hund + 4 praktiska träffar a`90 min (18:30-20:00)
När: 22/3 + följande datum 1/4 , 12/4, 26/4, 10/5
Var: Work for fun, Blädinge
Kostnad: 1595 kr

Lärare: Ingela Wik är legitimerad lärare i specialpedagogik och har sedan 2005 arbetat professionellt med hund. Hon har inriktat sig på individanpassad pedagogik mellan hund och förare och har många års erfarenhet av hundars beteende.
Agilityn har varit en del av hennes liv med hund sedan början av 2000-talet. Hon tävlade med sin sheltie men inte med sina nuvarande hundar. Speja, hennes 7-åriga border collie tränar hon agility med regelbundet. Agility handlar om interaktion och förståelse mellan två arter och det är en sport som borde lyftas även utanför tävlingsbanorna.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret. Avgiften (1595 kr )betalas in via swish 123 158 62 39 och ska vara oss tillhanda 2 veckor innan kursstart. Bekräftelse på bokad plats mailas ut efterhand som anmälningarna kommer in.
Namn *
Namn, ras, ålder på hunden *
Mailadress *
Erfarenhet av agility *
Kan din hund vara lös utan att springa fram till andra hundar? (det är inget krav för att delta i kursen utan bara något jag vill känna till) *
Övrigt
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy