Ruta de l'oli
9 de novembre dissabte hora: 8.30 h Lloc de trobada: Estació Enològica

Recorregut de 50 kilòmetres que enllaça diversos pobles del nostre entorn. Ens permet descobrir el patrimoni que ens envolta fent ús de la xarxa de camins i visitar alguna cooperativa d'aquests pobles. En plena collita i temporada de l'oli nou. Podrem veure la nova senyalització de camins feta pel Consell Comarcal del Baix Camp i pels municipis inclosos a la ruta. Per gentilesa de la DOP Siurana gaudirem d'un tast i ens obsequiaran amb una botella petita d'oli

Recorregut: 48 km Dificultat: mitjana. A partir de 18 anys
Activitat gratuïta. Limitat als 40 primers inscrits

OBSERVACIONS GENERALS:
Cal portar casc i es recomana dur roba còmode i prendre aigua.
Els menors han de venir sempre acompanyats d’un adult.
L’edat recomanada és orientativa. Cal que valoreu les possibilitats de l’infant per fer el recorregut. Si teniu dubtes contacteu amb nosaltres per correu electrònic.

Amb la col·laboració de Consell Comarcal del Baix Camp i DOP Siurana.

Email address *
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
A continuació us demanem autorització per poder utilitzar les dades que ens oferiu en aquest formulari. Les dades seran utilitzades només per a la organització de l'activitat i la difusió d'altres activitats similars. Es imprescindibles que marqueu si o no per a poder formalitzar la inscripció.
Autoritzo a incorporar les meves dades al fitxer de USUARIS BICICAMP* *
Required
* CLÀUSULA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL: En compliment del nou Reglament General de
Protecció de dades, t’informem del següent:

El responsable de les dades facilitades lliurement és L'associació Bicicamp amb NIF G-55527121, amb seu a Centre Civic del Carme, Pl de la patacada 1 43201 Reus i correu electrònic infobicicamp@gmail.com
En nom de l’organització tractem la informació que ens facilites per tal d’oferir el servei sol·licitat. La finalitat d’aquest fitxer :USUARIS BICICAMP és facilitar la gestió dels serveis i activitats que s’ofereixen des de l’entitat Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a Bicicamp estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licitem la seva autorització per oferir serveis relacionats amb els sol·licitats.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service