Ja, ik schrijf me in voor de Authentic Movement -per les of als reeks - in Centrum Voelen, startend dinsdag 19 november 2019
in Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Eke-Nazareth, 19u45-21u15
met op het programma AUTHENTIC MOVEMENT
begeleiding: Els Soetaert (els_soetaert@hotmail.com, 0486/27 65 53)
Email address *
Authentic Movement – losse lessen - avondreeks
> 5 avonden

ontdek deze weg van bewegen
een weg van heling
om de verbinding met jezelf te herstellen en te verdiepen
en meer in voeling te komen met wat jou innerlijk beweegt
om jouw lichaamsbewustzijn en lichaamsgevoel te verruimen
jouw zelfvertrouwen en zelfwaarde te bevorderen
en jouw creativiteit te ontwikkelen en uit te drukken

Naar de winter toe keren alle bomen en planten zich naar binnen, alsook bereiden de dieren zich voor op hun wintermodus. Deze 5-delige reeks nodigt jou uit om naar binnen te kijken en zien wat er in jóu leeft.

Een deelnemer getuigt: "De stilte verraste mij keer op keer en bracht mij bij emoties, overtuigingen, beelden, bewegingen en inzichten die ik op dat moment nodig had. Daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor.
De warme, professionele begeleiding van Els maakt het helemaal af, een aanrader!" (Ine)

Authentic Movement is een toegankelijke dans- en bewegingsvorm waarbij je met de ogen gesloten, vanuit de stilte in jezelf en vrij van oordeel, luistert naar jouw innerlijke impuls, stemming of verbeelding die in je oprijst, en je vervolgens in beweging brengt. De beweging en dans die daaruit ontstaat kent zijn eigen ritme en vorm. Je ontwikkelt gaandeweg jouw innerlijke getuige en gewaarzijnsvermogen die jou op jouw bewegingsreis vergezeld. Zo kom je tot een verdiepend contact met jouw ervaren. Dit biedt nieuwe inzichten, vernieuwde verbinding en heling. Nadien word je uitgenodigd hier 'kleur' aan te geven (d.m.v. kleurtekening) of om op een andere wijze jouw ervaren te integreren. We sluiten af met een deelronde. Bij aanvang wordt de nodige opwarming en omkadering voorzien.
Geen voorafgaande ervaring in dans of Authentic Movement vereist.
Welkom !

Meer informatie vind je ook op de website van Els Soetaert www.aquatouch.be

> Authentic Movement (5 avonden - ook los te volgen)
start > dinsdag 19 november 2019 om 19u45-21u15
verdere data zijn > 26 november, 3, 10, 17 december 2019
deuren open om 19.30u

> deelnameprijs: 18 €/ losse les, 80€ / 5 lessen, vroegboek : 75 €/ 5 lessen (wens je deel te nemen aan de 5 lessen dan is inschrijving pas volledige bij betaling van 20 € voorschot, zie link naar inschrijvingsformulier voor reknr.
> vroegboek 5 lessen (ten laatste ingeschreven op 28 oktober 2019, mét betaling van voorschot 2019, of ook geldig voor diegene die meegedaan hebben aan de kennismakingsavond op 2 april 2019 - ook de inschrijving is pas volledig bij een voorschot van 20€)
Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
telefoon / GSM *
ik engageer me voor volgende losse lessen en betaal de les bij aanvang ter plaatse - ben ik toch belet om te komen dan zal ik tijdig per mail of sms hiervan verwittigen
Ik schrijf me in voor de volledige reeks - Ik ga akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden : -- de inschrijving voor de 5 lessen is pas volledig bij een voorafbetaling van 20 € op reknr. BE12 1420 6310 5292 met melding van AM avondreeks + Startdatum + Naam deelnemer
de lessen gaan door bij een minimum van 6 deelnemers - bij annulatie van de workshop door Els Soetaert Aquatouch verkrijg ik mijn betaling 100% terug - bij annulatie of afwezigheid op de workshop van mijnentwege behoud Els Soetaert Aquatouch de voorafbetaling van 20 € als tegemoetkoming voor administratieve kosten *
Required
Ik ben nog niet ingeschreven op de nieuwsbrief en door mijn woonstreek in te vullen wens ik me in te schrijven op de nieuwsbrief AQUATOUCH gets in touch Mijn woonstreek is :
two hands
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy