Formular Înregistrare Webinar “Pastila #2 după COVID-19 - Multă creativitate și... #NeamPornit” - 05.05.2020, ora 16:00
ANTRIM (Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova) a elaborat o serie de instruiri "Pastila după COVID-19", concepută cu scopul de asista afacerile din Industria Turismului din Moldova prin facilitarea transferului de cunoștințe și recomandări de actualitate în promovarea produsului turistic.

Vă invităm să vă înregistrați la cel de-al doilea webinar întitulat “Pastila #2 după COVID-19 - Multă creativitate și... #NeamPornit” din data de 05.05.2020, ora 16:00, moderat de către Eugen Boico, Directorul General al Agenției Creative "Publicis".

Așa cum turismul mondial trece printr-o criză fără precedent, cu un impact asupra modului în care va funcționa acesta, revitalizarea totală a ofertei turistice autohtone inevitabil necesită și o doză de creativitate, de idei inovative, pe lângă stimularea consumului local și regional al experiențelor turistice. Industria turismului din Moldova suferă un șoc, nimic nu va mai fi ca înainte, de aceea Eugen Boico te provoacă la o discuție: ieșim din cutia confortului și #NeamPornit ?

Participarea este GRATUITĂ, iar doritorii de a participa sunt încurajați să adrese întrebările în contextul temei abordate în cadrul webinarului, completând acest formular.

Nume Companie *
Nume/Prenume *
Adresă E-mail *
Număr de Telefon *
Întrebări sau sub-teme care doriți să fie abordate în cadrul webinarului *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy