Асертивност во комуникација - како да кажеме НЕ
Почитувани студенти,
Со задоволство ве покануваме да учествувате на вебинарот „Асертивност во
комуникација- како да кажеме НЕ“ , кој ќе се одржи на 11.11.2021, четврток, од 18 до
19.00 часот, онлајн, преку платформата Google Meet, во организација на Психолошко
советувалиште-УКЛО.
Ќе стане збор за асертивноста како образец на однесување кое може да ги спречи
проблематичните односи во комуникацијата, поврзаноста со емоциите и придонесот на овој вид на комуникација за подобра емоционална благосостојба.

Вебинарот ќе го одржи професорката д-р Драгана Батиќ, психотерапевт.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Име и презиме *
Факултет *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of University "St. Kliment Ohridski" - Bitola.