Jelentkezési lap
Pecsét/nyilv. száma:
Amennyiben orvos vagy klinikai szakpszichológus
Your answer
Név: *
Your answer
Melyik tanfolyamon szeretne résztvenni? *
Válassza ki a tanfolyamot, amelyre jelentkezni szeretne!
Required
Foglalkozása: *
Your answer
Állandó cím (saját): *
Your answer
Telefonszám: *
Amennyiben lehetséges mobil számát adja meg!
Your answer
E-mail címe: *
Erre a címre küldjük a tájékoztatásokat a tanfolyammal kapcsolatban.
Your answer
Fizeti a tanfolyami díját a munkahelye? *
Amennyiben a "Részben" lehetőséget választja, kérjük részletezze a következő mezőbe!
Required
Milyen névre és címre állítsuk ki a számlát? *
Ha két befizető van (pl. intézmény és magánszemély), akkor mindkét számlázási nevet és címet írja meg. (Ezt a részt akkor is töltse ki, ha a munkahelye nem fizeti a tanfolyam díját, mert számlát minden befizetés után kiállítunk. Az Intézmények, cégek részére minden esetben díjbekérőt küldünk.)
Your answer
Honnan értesült a tanfolyamról? *
Your answer
Kér-e szállást? *
Amennyiben a továbbképzés péntek-szombatra esik a helyszínen szállást is tudunk biztosítani, melynek ára 4.500 Ft/éj/fő.
Required
Egyéb megjegyzés
Your answer
REGISZTRÁCIÓ + ÁTUTALÁS A tanfolyamon való részvétel feltételei: előzetes regisztráció + a tanfolyami díj előzetes befizetése! Kivételes esetben helyszíni, készpénzes befizetésre is van lehetőség, ezt a regisztrációval párhuzamosan mindenképpen le kell egyeztetni a kepzes@vadaskertalapitvany.hu email címen. Kérjük a Tisztelt Intézményeket, Vállalkozásokat és Magánszemélyeket, hogy a befizetési határidőt tartsák be, ellenkező esetben a tanfolyami helyet nem tudjuk garantálni! Amennyiben a befizető intézmény a díjbekérőt/számlát határidőre nem egyenlíti ki, úgy a tanfolyami résztvevő a képzési díj helyszínen, készpénzben történő megfizetése mellett vehet részt a tanfolyamon. Ez esetben a számla, a képzési díj megfizetését követően az intézmény nevére kiállításra kerül. Kérjük a Tisztelt Résztvevőket, hogy a képzési díj intézménnyel történő elszámolásáról, valamint a számla pénzügyi osztály felé történő eljuttatásáról gondoskodni szíveskedjenek! JELENTKEZÉS VISSZAVONÁSA Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a tanfolyam megkezdése előtti 2 héten belül a jelentkezés visszamondását már nem tudjuk elfogadni. A jelentkezési lap visszaküldésével Ön elfogadja a tanfolyami tájékoztatóban foglaltakat
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms