Hello barokk!

Csatlakozz hozzánk egy felszabadult alkotónapra a Zichy-kastély udvarába! Csatlakozz stílusjátékunkhoz, fordítsunk hátat együtt a skandináv hangulatnak és engedjük elburjánzani a barokk pompát, színeket, túldíszítettséget, mozgalmas formákat!
A nap végén minden résztvevőt meginvitálunk egy barokk lakomára, hogy kellemesen kifáradva az egész napi alkotástól körülüljük a feldíszített vacsorasztalt és elmerüljünk az ételek, a barokk élőzene és persze az asztaltársaság élvezetében.
RÉSZLETES INFORMÁCIÓK
IDŐPONT
május 19.

RÉSZVÉTELI DÍJAK
Barokk alapozó 14.500 ft
Lomi design 5000 ft
Food design 5500 ft

HELYSZÍN
Zichy-kastély
Budapest, Fő tér 1, 1033

HOVA ÍRHATSZ, HA TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?
A technika@hellowood.eu e-mail címre

JELENTKEZÉS MENETE
Nyomd meg "KÖVETKEZŐ" gombot és tölts ki a jelentkezési lapot!

DÍJFIZETÉSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK
A részvétel előzetes regisztrációhoz és a TELJES DÍJ BEFIZETÉSÉHEZ kötött.

A regisztráció után küldött visszaigazoló e-mailben elküldjük a bankszámlaadatokat.
Amint a tanfolyami díj befizetésre kerül a bankszámlánkra, a regisztráció véglegessé válik, visszaigazolást küldünk róla. A kiállított számla átadása a helyszínen a workshop kezdetekor történik.

Lemondás:
- 7 NAPON TÚL: Amennyiben a program előtt legkésőbb 1 héttel lemondod a részvételed, visszautaljuk a tanfolyam részvételi díját vagy tagsági kártyára vezetjük az összeget, 20% adminisztrációs költség visszatartásával.
- 7 NAPON BELÜL: A program előtti 1 héten belüli lemondás esetén a részvételi díjat tagsági kártyára vezetjük, 20% adminisztrációs költség levonásával vagy lehetőség van a jelentkezés átruházására másik személyre.
- 3 NAPON BELÜL: Nem áll módunkban visszautalni a részvételi díjat, mivel ilyen rövid határidőn belül nem tudjuk feltölteni a megüresedett helyet, viszont a jelentkezés átruházható másik személyre.

A jelentkezéssel kijelented, hogy tudomásul vetted a jelentkezési és díjfizetési feltételeket.

Lemondást emailben tudunk elfogadni.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Hello Wood. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms