Εγγραφή στον 4ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης με την ομάδα «ΣΥΖΩΗ»
Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση για συμμετοχή με την ομάδα "ΣΥΖΩΗ"!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλετε το αντίτιμο της συμμετοχής σας αμέσως μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας στο λογαριασμό Εθνικής τράπεζας του Συλλόγου με αριθμό λογαριασμού 21048121236 (IBAN: GR45 0110 2100 0000 2104 8121 236). Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας.

Αγώνισμα *
Επώνυμο (Λατινικοί Χαρακτήρες) *
Your answer
Επώνυμο (Ελληνικοί Χαρακτήρες)
Your answer
Όνομα (Λατινικοί Χαρακτήρες) *
Your answer
Όνομα (Ελληνικοί Χαρακτήρες)
Your answer
Όνομα Πατρός (Λατινικοί Χαρακτήρες)
Your answer
Ημερομηνία Γέννησης *
MM
/
DD
/
YYYY
Φύλο / Gender *
Εθνικότητα / Nationality *
Ελληνική: GRE
Email *
Θα είναι ο κύριος τρόπος επικοινωνίας - ελέγξτε ότι ειναι σωστό! This will be the main means of communication, please make sure it is correct.
Your answer
Σταθερό Τηλέφωνο / Telephone Number
Your answer
Κινητό Τηλέφωνο / Mobile Phone *
Απαραίτητο για ενημέρωση σε περίπτωση που δεν λειτουργεί το email σας / This is necessary in case your email does not work
Your answer
Μέγεθος Φανέλας / T-shirt size *
Υπεύθυνη Δήλωση *
Συμμετέχω στον αγώνα με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο. Παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία στη διάρκεια του αγώνα ή αμέσως μετά το τέλος του. Συναινώ στην ελεύθερη χρήση των προσωπικών στοιχείων / του ονόματος / εικόνας μου από τα ΜΜΕ, τους διοργανωτές, το ΜΚΣ Αμυμώνη Θεσσαλονίκης και τους χορηγούς της διοργάνωσης για προωθητικούς λόγους και για τους σκοπούς του ΜΚΣ Αμυμώνη Θεσσαλονίκης. Τέλος δηλώνω ότι έχω διαβάσει όλους τους όρους συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης καθώς και τις σχετικές πληροφορίες και τις αποδέχομαι..
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service