Ansøgning // KATAPULT
KATAPULT er et projektmagerforløb for unge ildsjæle, som brænder for at føre egne projekter ud i verden. Formålet med projekt KATAPULT er at uddanne, dygtiggøre og støtte unge, innovative projektskabere, der ønsker at bidrage til det sydfynske idræts- og kulturliv.

Ydermere er ønsket, at projektet bidrager aktivt til, at SPULT festival bliver en mangfoldig og progressiv synliggørelse af det sydfynske kultur- og idrætsliv i kraft et stort antal selvstændige projekter op mod eller under SPULT festival.

Fælles for alle projekter er, at de er forankret i en lokal forening eller institution, hvorved en udvikling i de lokale miljøer på Sydfyn forstærkes eller igangsættes. Ydermere samles deltagerne fra forskellige baggrunde, hvilket fremmer sparring på tværs af interesser og problematikker.

Udover faglig sparing vil alle projekter, hvis nødvendigt, blive støttet økonomisk

Der er mulighed for at deltage i KATAPULT som individuel person eller som gruppe. Ansøgingen foregår ved at udfylde nedenstående spørgsmål.

Ansøgningsfrist: 20. december 2019
Alle ansøgere får svar på deres ansøgning inden jul
Navn på deltager/deltagere *
Mail på deltager/deltagere *
Mobilnummer på deltager/deltagere *
Fortæl lidt om dig/jer selv *
Hvorfor er du/I interesseret i at deltage i KATAPULT? *
Har du/I allerede en idé du gerne vil føre ud i livet? *
Hvis JA - fortæl lidt om din/jeres idé
Er du/I tilknyttet en forening/kulturinstitution *
Hvis JA - hvilken?
For deltagelse i KATAPULT, er tilstedeværelse til workshops en forudsætning, og et vigtigt element i at skabe godt samarbejde. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy