Utstillerpåmelding Tromsø VegFest - Nord-Norges Vegetarfestival 2024
Velkommen til Tromsø VegFest 2024 - Nord-Norges Vegetarfestival!

Tromsø VegFest er den største vegetarfestivalen utenfor Oslo og også i 2024 forventer vi igjen over 1 000 besøkende. Vi inviterer med stor glede lokale og nasjonale bedrifter, organisasjoner og næringsdrivende til å delta på Tromsø VegFest 2024! På Tromsø VegFest samler Nord-Norge seg rundt vegetarmat og viktige temaer knyttet til vegetarmat slik som miljø, klima og bærekraft, kosthold, helse, dyr og dyrevelferd. Festivalen er en arena for å vise frem fantastisk mat, spennende produkter og tjenester knyttet opp mot disse områdene.

Vi gleder oss til å ha deg med som utstiller!

Dato og sted: 16. mars 2024 fra kl 11 - 17, Driv i Tromsø

To enkle steg til din standplass:

1. Fyll ut påmeldingsskjemaet under. Ved påmelding godtar du Tromsø VegFests standardvilkår for utstillere, retningslinjer for utstillere og vilkår som fremgår av dette påmeldingsskjemaet.
Standardvilkår og retningslinjer: https://cutt.ly/BwEjOj28
Prisliste: https://cutt.ly/rwItQ4Al

2. Så fort du har fått en godkjenning fra oss, sender vi deg en faktura for standplassen din (vi har et begrenset antall utstillerplasser). Etter du har betalt er du klar til å sette i gang!

Viktig informasjon:

Påmeldingen er bindende etter at du har mottatt faktura eller bekreftelse fra oss! Avbestilling kan likevel skje kostnadsfritt frem til og med 15. januar 2024. Fra og med 16. januar 2024 gis det ingen refusjon og du må ved avbestilling betale full kontraktssum.

Tromsø VegFest - Nord-Norges Vegetarfestival er en 100 % plantebasert festival. Hos oss må alt du selger eller deler ut være vegansk, dvs. ikke inneholde noe fra dyr, slik som kjøtt, fisk, melk, egg, ost, honning, ull, skinn, silke, pels osv. Produktene kan heller ikke være testet på dyr.

Hvis du er usikker på hva du trenger av bord, stoler osv. kan du etterbestille frem til 15. februar 2024. Så langt som mulig vil vil etterkomme bestillinger også etter dette.

Hvis du har spørsmål før påmelding kontakt oss gjerne på tromso@vegfest.no eller telefon 46166553.

Vi gleder oss til festival og ønsker deg hjertelig velkommen som utstiller!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Sitat fra tidligere utstiller: "Det var en uendelig kø med folk og vi ble veldig fort utsolgt!"
Kontaktinformasjon
Firmanavn *
Organisasjonsnummer for fakturaen. Fakturaen sendes per epost eller EHF.
Link til nettside eller sosiale medier
Fakturaadresse (adresse, postnummer, poststed) *
Kontaktperson *
Telefonnummer til kontaktpersonen *
Jeg ønsker å bli kontaktet om sponsormuligheter.  
Som sponsor har du en unik mulighet til å promotere ditt produkt og din merkevare og du får ekstra profilering før og under festivalen.
*
Sitat fra tidligere utstiller: "Vi hadde folk som var interessert i oss 95 % av tiden, og på den måten nådde vi ut til flere mennesker."
Om standen
Hva er navnet på standen? 
Dette navnet vil bli brukt i programmet og på vegfest.no.
*
Beskriv din organisasjon/bedrift på engelsk. 
Maks. 75 ord.  Denne beskrivelsen kan bli brukt i programmet, på vegfest.no og på sosiale medier. Vi kan forkorte og tilpasse teksten etter eget skjønn.
*
Bilder: Send oss 3 - 5 fine bilder av dere, deres produkter, hva dere arbeider for eller annet som forteller noe om hvem dere er, så kan det hende vi bruker disse når vi omtaler dere i våre sosiale medier! Bildene sendes til tromso@vegfest.no *
Hva kommer du til å gjøre, selge eller promotere på Tromsø VegFest? 
Eksempel: Vise frem en ny kjøkkenmaskin, selge mat fra det indiske kjøkkenet, gi ut smaksprøver på vegansk burger osv. Opplysningene brukes kun internt av Tromsø VegFest.
*
Gyldig prisliste for stand finner du her: https://cutt.ly/rwItQ4Al
Jeg ønsker å booke følgende stand: *
15 % rabatt for V-Label samarbeidspartnere: 
Kryss av om dine produkter er sertifisert med V-Label og få rabatt på standavgiften. Les mer om V-Label på www.v-label.eu
Clear selection
30 % rabatt for utstillere som både delta på Tromsø VegFest (16.03.24) og Bergen VegFest (20.04.24): 
Utstillere som deltar på begge festivaler får 35 % rabatt for fellesprisen. Utstillerpåmeldingen må fylles ut for begge festivaler.
*
10 % rabatt hvis standen din har gratis smaksprøver.
Smaksprøver er en effektiv måte å få flere til å besøke standen på og til å øke salget. Ikke bare på festivalen, men også i bedriften deres etter festivalen.
*
Hva slags stand ønsker du? *
Jeg ønsker å leie bord (120 x 45 cm)
Leiepris: 70 kr pr bord + mva. Skriv inn antall bord du ønsker å leie, eller skriv 0 dersom du ikke trenger å leie bord.
*
Jeg ønsker å leie stoler. 
Leiepris: 50 kr pr stol + mva. Skriv inn antall stoler du ønsker å leie, eller skriv 0 dersom du ikke trenger å leie stoler.
*
Jeg trenger strømtilkobling *
Fyll inn hvis du spesielle behov utover enkel strømtilkobling
Sitat fra tidligere utstiller: "Både de frivillige på festivalen og informasjonen og markedsføringen i forkant var perfekt for oss. Vi hadde veldig lite arbeid med festivalen, så vi var veldig fornøyd med hvordan ting utviklet seg!"
Andre opplysninger
Adgangspass
For hver standmodul, uansett type, følger det med åtte dagspass til bruk for dem som skal arbeide på din stand i løpet av festivalen. Før festivalen og etter betalt faktura mottar du dagspassene på e-post. Disse kan du selv fordele til ditt personale. Adgangsbåndet er personlig og må beholdes på under hele festivalen.

Hvis du ønsker dagspass utover det som er inkludert i standmodulen, for eksempel til ekstra bemanning på standen, kunder eller til utlodning i sosiale medier kan du bestille dette under. Passene sendes per e-post.
Jeg ønsker å bestille flere dagpass. Pris per dagpass: 50 kr eks mva. Skriv inn antall dagpass du trenger i tillegg til de 8 som medfølger, eller skriv 0 dersom du ikke trenger flere. *
Goodie bags
Vi vil dele ut goodie bags til utvalgte besøkende (besøkende med premium billett, influensere mm.). Ved å legge noe i goodie bags gir vi deg oppmerksomhet og mulighet til å eksponere produktet ditt. Stykktall: Ca 100.
*
Annonse i program
Fremhev ditt produkt eller din organisasjon i Tromsø VegFests program!
Vårt program er i A5-format i farger og trykket på ubestrøket papir. Programmet trykkes i et opplag på ca. 1 000 eksemplarer. Programmet deles ut i inngangen og fra infoboden så langt opplaget rekker.
Jeg ønsker følgende annonse i programmet *
Lotteri på Tromsø VegFest - Nord-Norges Vegetariske Festival
Tromsø VegFest oppfordrer alle utstillere sterkt til å donere en eller flere gjenstander, gavekort etc. til Tromsø VegFests lotteri. Lotteriet er med på å finansiere festivalen samtidig som det gir utstillerne en mulighet til å promotere sin organisasjon/merkevare til festivaldeltakerne. Gjenstandene kan være symbolske. *
Hvis du skal donere, hva vil du donere?
Hvis du ikke vet ennå kan du la feltet stå tomt og sende oss en epost til et senere tidspunkt.
Visste du at Tromsø VegFest er den største vegetarfestivalen utenfor Oslo og trakk over 1 000 besøkende da den ble arrangert for første gang?
Nesten i mål med registreringen!
Ved påmelding godtar jeg Tromsø VegFests standardvilkår for utstillere, retningslinjer for utstillere og vilkår som fremgår av dette påmeldingsskjemaet. Standardvilkår og retningslinjer: https://cutt.ly/BwEjOj28 *
Jeg er klar over at alt som fremvises, selges, tilbys, promoteres, serveres osv. på festivalen må være 100 % vegetarisk (vegansk), dvs. ikke inneholde noe fra dyr, slik som kjøtt, fisk, melk, egg, honning, ull, skinn etc. Produktene kan heller ikke være testet på dyr. *
Jeg er klar over at dersom jeg ikke er på plass 30 minutter før festivalen begynner, kan standplassen min bli gitt bort til en annen utstiller. I såfall vil jeg ikke motta noen tilbakebetaling. *
Har du eventuelle kommentarer eller spørsmål kan du skrive dem her, så vil vi ta kontakt med deg.
Vi gleder oss til å se deg på Tromsø VegFest - Nord-Norges Vegetariske Festival 2024! :) 
Dersom du har noen spørsmål kan du kontakte oss på tromso@vegfest.no eller tlf 461 66 553
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Grønn Framtid. Report Abuse