IHCL Shorttrack seizoen 2018-2019
Middels dit online formulier kun je je aanmelden als lid en opgeven voor de trainingen van IHCL in het seizoen 2018-2019. De eerste training is op zaterdag 6 oktober 2018.

In het formulier kun je aangeven of je wedstrijden wilt rijden. Als vereniging is het onmogelijk om zonder hulp van leden en ouders goed te blijven functioneren. Daarom vragen wij aan iedereen om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan de club. Dit kan op verschillende manieren en voorbeelden vind je onderaan dit formulier uitgewerkt.

IHCL communiceert gedurende het seizoen veel via de email. Daarom is het belangrijk dat je een mailadres invult die je ook regelmatig leest. Vervolgens bestaat het formulier uit 3 onderdelen:
1. Gegevens
2. Lidmaatschap, trainingen en wedstrijden
3. Vrijwilligers inzet

Nadat het hele formulier is ingevuld, kun je op verzenden drukken. Als je een kopie van dit formulier in je mailbox wilt ontvangen, kun je dit onderaan het formulier aangeven. Let op: deze mail ontvang je van Google mail.

Als je vragen hebt over het invullen van dit document, neem dan contact op met: ledenadministratie@ihcl.nl

Email address *
Gegevens
Voornaam *
Your answer
Tussenvoegsel
Your answer
Achternaam *
Your answer
Straat *
Your answer
Huisnummer *
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Geboortedatum (let op engelse notatie) *
MM
/
DD
/
YYYY
Man of Vrouw *
Lidmaatschap en trainingen
Kosten lidmaatschap
Lidmaatschap IHCL van 1-7-2018 tm 30-6-2019 € 30
Gezinslidmaatschap IHCL van 1-7-2018 tm 30-6-2019 (vanaf 3 leden van 1 familie) € 75

Kosten trainersvergoeding
Ingeval training als niet-lid op een baancommissie uur € 40

Kosten trainingsuren
Geboren voor 30-6-2000, kosten per trainingsuur € 190
Geboren na 30-6-2000, kosten per trainingsuur € 160

Ik word lid van IHCL *
Het lidmaatschap van IHCL loopt van 1 juli 2018 tot en met 30 juni 2019. Het is ook mogelijk om als "niet" lid bij IHCL te trainen. In plaats van lidmaatschapskosten betaal je dan trainingsvergoeding. Mocht je na het seizoen willen stoppen, dan dient opzegging digitaal te geschieden voor 30 juni 2019 via de mail aan ledenadministratie@ihcl.nl
Maakt u gebruik van gezinslidmaatschap?
Vul hieronder alle volledige namen van de gezinsleden in (op 1 woonadres). Maak gebruik van een komma (,) na elke ingevulde naam.
Your answer
Shorttrack trainingsuren & indeling
Toelichting op trainingsuren:
De indeling van de trainingen is gelijk aan afgelopen seizoen. De trainers zullen eind augustus bekend worden gemaakt. De trainingen starten op zaterdag 6 oktober.
Indeling
Dag Tijd Rijders Niveau
Maandag 1 19.00 - 20.00 Wedstrijdrijders Gevorderd

Maandag 2 20.15 - 21.15 Junioren-Senioren-Master Gemengd

Donderdag 19.00 - 20.00 Wedstrijdrijders (Ver) Gevorderd

Zaterdag 1 11.30 - 12.30 Schaatsklas - Pupillen 1 Beginner

Zaterdag 2 12.45 - 13.45 Pupillen 1 (Gevorderde) Beginner

Zondag 17.35 - 18.35 Wedstrijdrijders Gevorderd-Masters-Senioren
Ik wil trainen op: *
Required
Baan commissie uren
Voor leden van IHCL is er ook de mogelijkheid om te trainen op andere banen in de regio. Het ijs wordt gehuurd door de zogenaamde baancommissie. De betreffende verenigingen verzorgen de training en zorgen dus ook voor trainers. De kosten bestaan uit een bedrag voor de ijshuur en een bedrag voor de trainer (trainerskosten). Hieronder staan de tijdstippen wanneer de trainingen zijn en voor welk niveau ze zijn bedoeld. Indien je op een baancie uur wil trainen, verzoeken we je een email te sturen naar ledenadministratie@ihcl.nl met als Inschrijving baancommissie uur.
Indeling baancommissie uren
Wedstrijden
Als je wedstrijden wilt rijden, kun je dat hier aan geven. Heb je geen ervaring met wedstrijden, neem dan contact op met het bestuur of een trainer en vraag om advies. Je dient zelf een wedstrijdlicentie te regelen via de KNSB http://knsb.nl/algemeen/wedstrijdlicentie. Voor rijders die mee willen doen aan de zogenaamde regio wedstrijden wordt EUR 12,50 per wedstrijd in rekening gebracht (en EUR 50 als je voor alle wedstrijden inschrijft), voor landelijke competitie (KNSB Cup) behoort dit ook tot de mogelijkheden, daar zijn de tarieven EUR 15 per losse wedstrijd (en EUR 60 als je voor alle wedstrijden inschrijft). De genoemde bedragen zijn richtlijnen en nog niet definitief. IHCL betaalt deze wedstrijden gedurende het seizoen en aan het einde van het seizoen ontvang je een factuur van ons.
Wil je wedstrijden gaan rijden dit seizoen? *
Vrijwilligers inzet
*
Er zijn een aantal gebieden waarop je actief kan worden bij IHCL. Dit zijn een Sponsorcommissie, een PR/Communicatie commissie, een Activiteitencommissie en een Trainers commissie. Wij vragen je om aan te geven waarvoor jij als ouder interesse in hebt. Onder het motto, vele handen maken licht werk, kunnen we zo met zijn allen veel zaken verzetten. Indien je het niet zitten om een handje helpen omdat de agenda al overvol is, is het mogelijk dit vrijwilligerswerk af te kopen voor een bijdrage van € 15. Deze zal dan op de factuur van het lidmaatschap en de trainingen worden gezet.
Required
Andere expertise
Heb je hierboven aangegeven over andere kennis, vaardigheden of zaken te bezitten waarvan je denkt dat je IHCL ermee zou kunnen helpen? Vul dat dan hieronder in.
Your answer
AVG en privacy
IHCL vindt het belangrijk dat jullie privacy wordt geborgd. In het kader van AVG vragen wij jullie om hieronder je voorkeuren te aanzien van jullie data aan te geven.
*
Required
Einde
Je hebt het hele formulier ingevuld. Fijn dat je komend seizoen wil shorttracken bij IHCL. We gaan er met zijn allen weer een mooi seizoen van maken. Hieronder kun je aangeven of je een kopie van de inschrijving op jouw emailadres wilt ontvangen. Check voor de zekerheid nog even of het mailadres correct is ingevuld. Daarna kun je hieronder op de knop verzenden drukken. Lukt het verzenden niet, kijk dan of alle verplichte vragen hierboven goed zijn ingevuld. Ontvang je geen mail of heb je in de tussentijd nog vragen, laat dit dan even weten op het ledenadministratie@ihcl.nl.

Team IHCL

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service