INSCRIPCIÓ XIX JORNADA DIDÀCTICA MATEMÀTICA D'ABEAM
Formulari per a inscriure's a la XIX Jornada Didàctica Matemàtica d'ABEAM que tindrà lloc el proper dissabte dia 5 de novembre de 2016 a la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la UPC (C. Pau Gargallo, 5 de Barcelona).

Podeu trobar tota la informació de la jornada a: http://abeam.feemcat.org/course/view.php?id=33
Programa: http://abeam.feemcat.org/pluginfile.php/1850/mod_label/intro/XIXJornadaABEAM_programaMa_v0%20%282%29.pdf
Resums: pendent

IMPORTANT: Aquesta activitat està inclosa en el Pla de formació permanent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Si es vol la certificació d’assistència XTEC de 7 hores reconeguda pel Departament d’Ensenyament cal indicar-ho a través d'aquesta inscripció marcant la casella reservada per a tal finalitat.
NIF o NIE *
Your answer
NOM *
Escriu el teu nom tal com apareix en el teu DNI
Your answer
1r COGNOM *
Escriu el teu 1r cognom
Your answer
2n COGNOM *
Escriu el teu 2n cognom. En cas de només tenir un cognom, escriu un guió: -
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC DE CONTACTE *
Adreça electrònica vàlida i d'ús freqüent
Your answer
REPETICIÓ DEL CORREU ELECTRÒNIC *
Per evitar possibles errades
Your answer
TELÈFON DE CONTACTE *
Telèfon personal, mòbil o fix
Your answer
INSCRIPCIÓ *
Per tal de formalitzar correctament la inscripció es comprovaran les condicions d'associat/d'estudiant que s'indiquin a continuació.
OBSERVACIONS
Fes-nos arribar qualsevol observació o suggeriment que creguis oportú.
Your answer
Aquest qüestionari està sotmès a la protecció de la inviolabilitat i secret de la correspondència proclamats com a dret fonamental a l’article 18 de la Constitució Espanyola i la normativa que el desenvolupa. La informació que conté només pot ser coneguda i divulgada pel destinatari, les terceres persones que interfereixin la correspondència poden incórrer en els diversos il·lícits administratius, civils i penals previstos per la llei. De conformitat amb la Llei 15/1999 de 13 de desembre, es posa en coneixement dels socis que les seves dades personals, facilitades per ells mateixos pel desenvolupament de les activitats de la Societat/Associació, s’han incorporat als fitxers en suport paper i/o electrònic existents, que s’utilitzaran exclusivament per a les activitats de la Societat/Associació, i es conservaran amb caràcter confidencial. El soci pot accedir a les seves dades per a comprovar-les, modificar-les o cancel·lar-les quan ho desitgi, per a la qual cosa ho haurà de sol·licitar per correu electrònic o qualsevol altra mètode de comunicació fefaent.
ABEAM (Associació de Barcelona per a l’Estudi i l’Aprenentatge de les Matemàtiques)
abeam.contacte@gmail.com
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service