Digital Divas Awards 2020
Gala anuala Digital Divas Awards vine ca o recunoastere a muncii si a eforturilor pe care comunitatea creatorilor de continut din fashion& beauty le depune zi de zi. Este o celebrare a celor mai active femei din mediul online local. In ultimii ani, Digital Divas Awards si-a extins acoperirea catre noi zone de continut si noi creatori. Cea de-a 8-a editie Digital Divas Awards va avea loc pe 18 septembrie, dupa conferinta din prima parte a zilei.
Inscrie-te in competitie
Completand acest formular, poti propune un blog, un canal de YouTube, un cont de Instagram etc. ori o persoana, conform categoriilor anuntate pe site-ul Digital Divas. Propunerile pot fi facute pana pe 20 august 2020. O propunere nu garanteaza automat nominalizarea la premii. Propunerile vor fi analizate de organizatori si ulterior anuntate ca nominalizari pe site, daca intrunesc toate conditiile cerute.

Procesul de jurizare va implica atat specialisti, cat si publicul larg. In cele mai multe categorii, notele juratilor vor reprezenta 50% din rezultatul final, iar votul publicului va reprezenta tot 50% din rezultat. Pentru exceptii, consulta pagina Digital Divas Awards.

In vederea inscrierii propunerilor, te rugam sa selectezi cu atentie categoriile din concurs.

Un cont social media sau un blog poate fi inscris la o singura categorie, tinand cont de cerintele acesteia. Daca un creator de continut doreste sa propuna si blogul, si contul de Instagram, si canalul de YouTube, va trebui sa completeze de fiecare data acel formular.

Pentru orice intrebari, ne poti contacta la office@evensys.ro
Nume si Prenume *
Cine propune proiectul / persoana
Adresa de e-mail *
Numar de telefon *
Oras de resedinta
CATEGORIE *
Selectati categoria potrivita pentru inscrierea dumneavoastra
Numele proiectului/ Blogului/ Website-ului /Contului / Persoanei etc. *
Blog / Website
Profil sau Pagina de Facebook
Pagina sau profil de Facebook al conturilor / persoanelor nominalizate. Foarte importante pentru categoriile care solicita un extra profil social media si la People's Choice si Best Content Creator.
Cont de Instagram
Obligatoriu pentru categoriile dedicate Instagram si nominalizarilor la People's Choice si Best Content Creator. Fiecare propunere trebuie sa contina adresa completa a contului www.instagram.com/...
Canal YouTube
Obligatoriu pentru categoriile dedicate YouTube si nominalizarilor la People's Choice si Best Content Creator. Fiecare propunere trebuie sa contina adresa completa a canalului www.youtube.com/....
Cont TikTok
Obligatoriu pentru categoria dedicata TikTok. Optional pentru celelalte categorii.
Podcast
Link obligatoriu pentru categoria dedicata podcasturilor. Optional pentru celelalte categorii.
Grup de Facebook / Community
Obligatoriu pentru categoria dedicata comunitatilor pe Facebook. Optional pentru celelalte categorii.
Anul in care a fost lansat proiectul *
Link-uri utile *
Link-uri spre clipuri demo, pagini de prezentare sau orice link care poate sustine inscrierea
O scurta descriere a proiectului *
Text de maximum 1000 de caractere care sa justifice inscrierea in categoria aleasa
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy