Јавен повик за учеснички
“Economic Empowering to the Women”
„ЕКОНОМСКО ЖЕНСКО ЗАЈАКНУВАЊЕ“ СЕ ОБУКИ НАМЕНЕТИ ЗА СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ДЕВОЈКИ И ЖЕНИ, ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ ВО СОЦИЈАЛНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ИЛИ ЗА ФОРМИРАЊЕ НА СВОЕ ПРЕТПРИЕМНИШТВО.
ОВАА ОБУКА ИМА ЗА ЦЕЛ НА УЧЕСНИЧКИТЕ ДА ИМ РАЗВИЕ ВЕШТИНИ ЗА ФОРМИРАЊЕ И МЕНАЏИРАЊЕ, НО И ЗА ПРОДАЖБА И ИСТРАЖУВАЊЕ НА ПАЗАРОТ, ВО ОДНОС НА ПРЕТПРИЕМНИШТВОТО.

СО ПОПОЛНУВАЊЕ НА ОВОЈ ПРАШАЛНИК, КОНКУРИРАТЕ ЗА БЕСПЛАТНО ОБУЧУВАЊЕ ВО ТРАЕЊЕ ОД 6 МЕСЕЦИ, ИЛИ ЕДЕН ВИКЕНД ВО НАРЕДНИТЕ 6 МЕСЕЦИ(заклучно ноември/декември месец 2019), ЗА ПРЕТПРИЕМАЧКИ ВЕШТИНИ.

ПО ЗАВРШУВАЊЕ НА ОБУКАТА ДОБИВАТЕ СЕРТИФИКАТ И ВОЕДНО МОЖНОСТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛЕН АНГАЖМАН ВО СОЦИЈАЛНОТО ПРЕТПРИЕМНИШТВО „ЕДНА ПРАВИ“.

Зошто имате потреба и желба за вклучување/формирање на/во социјално претприемништво? *
Your answer
Дали сте подготвени да почнете со бесплатна обука за социјално претприемништво? *
Дали се обврзувате активно да учествувате на обуките, еден викенд во месецот? *
Која возраст сте? *
Your answer
Каде живеете? *
Your answer
Што сте по професија? *
Your answer
Дали некогаш сте биле дел од обука за социјално претприемништво? *
Дали имате потреба од згрижување на вашите деца за време на обуките? *
Со какво знаење или искуство, вие можете да допринесете на обуките? *
Your answer
Име и презиме *
Your answer
Email *
Your answer
Телефонски број *
Your answer
Коментар (не задолжително)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service