ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Αγώνας/Race *
Όνομα/Name *
Your answer
Επώνυμο/Surname *
Your answer
Φύλο/Gender *
Μήνας & έτος γέννησης/Date of Birth *
MM
/
DD
/
YYYY
Club/Σύλλογος *
Your answer
Διεύθυνση/Address
Your answer
Ταχ. κώδικας/Postal code
Your answer
Περιοχή/Region
Your answer
Πόλη/City
Your answer
Τηλέφωνο επικοινωνίας/Phone *
Your answer
Email *
Your answer
Χώρα/Country
Your answer
Εθνικότητα/Nationality
Your answer
Καλύτερη επίδοση στα 10.000μ.
Your answer
Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής
Δηλώνω υπεύθυνα με πλήρη γνώση των συνεπειών του Ν.1599/1986, ότι συμμετέχω στον Αγώνα 10χλμ και στον Αγώνα 5χλμ μέτρων με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο. Παραιτούμαι ατομικά και για λογαριασμό των δικαιούχων μου, από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας μου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Με την παρούσα δήλωση αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη των κινδύνων που ενδέχεται να προκύψουν. Δηλώνω πως έχω κάνει πρόσφατα ιατρικό έλεγχο, είμαι υγιής, και έχω την σωματική ικανότητα και έχω προπονηθεί κατάλληλα για ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός. Σε οποιοδήποτε σημείο πιστέψω πως δεν είναι ασφαλές να συνεχίσω, θα σταματήσω άμεσα τη συμμετοχή μου σε αυτή τη δραστηριότητα. Η συγκεκριμένη δήλωση θα χρησιμοποιηθεί από τους διοργανωτές σε κάθε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο. Οι πράξεις μου θα διέπονται από το πνεύμα της παρούσας δήλωσης. Με την αίτηση μου και την αποδοχή αυτής ώστε να λάβω μέρος στον αγώνα τρεξίματος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των πράξεων μου και αναφέρω στους διαχειριστές της διαθήκης μου, στους κληρονόμους μου, στους απογόνους μου, στους πλησιέστερους συγγενείς μου πως: Σε περίπτωση θανάτου μου, αναπηρίας μου, σωματικών μου βλαβών, κλοπής ή απώλειας της περιουσίας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αλλά και κατά τη μετάβαση μου από και προς τον τόπο εκκίνησης και τερματισμού οι παρακάτω δεν έχουν καμία ευθύνη:
Δηλώνω ότι έχω διαβάσει όλους τους όρους συμμετοχής στην προκήρυξη των αγώνων και τις σχετικές πληροφορίες και τους αποδέχομαι.
Δηλώνω επίσης ότι τα στοιχεία που δηλώνονται ως άνω είναι απολύτως αληθή. Σε περίπτωση ανηλίκου χρειάζεται απαραίτητα η συγκατάθεση του κηδεμόνα . Η ηλεκτρονική δήλωση , θεωρείται ενuπόγραφη.
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms