Tickets boekvoorstelling Manu Keirse - Kinderen helpen bij verlies op 15 april 2020 in Dienstenhuis Groenhove
Bestel hier uw tickets voor de voorstelling van het boek 'Kinderen helpen bij verlies' door Manu Keirse op 15 april 2020 om 19.00u. in Diocesaan Dienstenhuis Groenhove in Torhout. Na de afronding van uw bestelling verzoeken wij u vriendelijk het verschuldigde bedrag binnen 7 dagen over te maken naar IBAN: BE72 4738 3593 2116 op naam van Virgo Fidelis met vermelding 'Voornaam Familienaam Manu Keirse'.

'Kinderen helpen bij verlies': een onmisbare gids voor ouders en zorgverleners die kinderen willen bijstaan in hun verdriet.

Rouwexpert Manu Keirse maakte met zijn basisboek Kinderen helpen bij verlies – waarvan intussen meer dan 25.000 exemplaren hun weg vonden naar de lezer – verdriet en rouw bij kinderen bespreekbaar. Als je denkt aan verlies, verdriet en rouw bij kinderen denk je misschien meteen aan het sterven van een dierbaar iemand. Dat is wat het begrip rouw oproept. Kinderen kunnen echter met vele soorten van verlies worden geconfronteerd: verdriet door een ernstige ziekte in de familie, door een echtscheiding in een nieuw-samengesteld gezin enz. In deze volledige nieuwe editie laat hij zien hoe je als ouder attent kunt zijn voor de pijn van je kind en waarom een open communicatie zo belangrijk is.

Prof dr. em. Manu Keirse is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en dé specialist in België en Nederland als het over rouwverwerking en de laatste levensfase gaat. Van zijn boeken zijn wereldwijd al vele honderdduizenden exemplaren verkocht.

15 april 2020 om 19.00u. in Diocesaan Dienstenhuis Groenhove, Bosdreef 5 in Torhout

Programma:

19.00u. Onthaal
19.30u. Verwelkoming en inleiding door Katrien Van Oost, Uitgeverij Lannoo
19.40u. Lezing door Manu Keirse
20.30u. Receptie en signeersessie

Prijs: € 10,00 per persoon, drankje inbegrepen

Email address *
Voornaam + Familienaam *
Your answer
Aantal tickets (€ 10,00 per persoon, drankje inbegrepen) *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy