WDZ Naschools Sporten 2017/2018 Periode 1
Wil je graag meedoen aan het Naschoolse Sporten op de Willem de Zwijgerschool, vul dan dit formulier in.

De 1e periode van dit schooljaar start al vanaf 4 september 2017. Aanmelden kan tot 31 augustus 2017. Als er daarna nog plekken over zijn en je komt met de aanmelding, dan kun je er vast nog wel bij. Het is kort dag dus wees er snel bij! Het is mogelijk om je bij meerdere activiteiten aan te melden.

Meedoen: Naschools Sporten is een succes op de Willem de Zwijgerschool en dat enthousiasme zien we terug in het aantal aanmeldingen en het plezier dat de kinderen hebben. Belangrijk is wel dat het Naschools Sporten geen naschoolse opvang is. Kinderen die hiervoor worden opgegeven moeten ook echt hieraan mee willen doen. Er zijn geen kosten aan verbonden, wat niet betekent dat het vrijblijvend is.

Kleuters: Het blijkt dat de hele jonge kinderen vaak niet goed mee kunnen komen met de balsporten. De oudere kleuters (groep 2) kunnen dit al beter en willen we de kans geven met de activiteiten mee te doen. Voor sommige kleuters is het te spannend, voor andere kleuters zijn de activiteiten te serieus en zitten ze nog in een fase waarin spelen belangrijker voor hen is dan echt een sport onder de knie krijgen. Hier is weinig ruimte voor bij het naschoolse sporten.

Mochten er veel aanmeldingen zijn bij een bepaalde activiteit, dan zal er gekeken worden of er wat geschoven kan worden in de groepen of dat een groep gesplitst zal worden binnen de periode. Vaak zal ik dan op klas de splitsing bepalen. Is het handig voor jullie om bepaalde kinderen (broers/zussen/vriendjes) bij elkaar in de groep te hebben, geef dat dan aan bij opmerkingen. Dan ga ik proberen dat voor elkaar te krijgen.

NSO: Gaat uw kind naar de NSO, dan moet u zelf bij hen ook even doorgeven als uw kind gaat deelnemen aan het Naschools Sporten.

Communicatie zal per e-mail verlopen. Zorg dat alle gegevens volledig, juist en duidelijk zijn ingevuld. Omdat de bolletjes niet meer uit gaan na het aanklikken is er ook de optie "deze niet" bij iedere activiteit.


Dit formulier voor ierdere leerling apart invullen. Vul dus de naam van uw kind in en niet dat van u zelf. Na het versturen kunt u een nieuwe invullen. Wilt u een mail ontvangen van uw antworden, geef dat dan ook aan.

Email address *
Mobiel nummer *
Your answer
Voornaam deelnemer *
Your answer
Achternaam deelnemer *
Your answer
Groep deelnemer *
Na het sporten *
haalt de NSO me op
word ik opgehaald
mag ik zelf naar huis
Niet van toepassing
Maandag
Dinsdag
Donderdag
Maandag Turnen
Ook dit jaar komt juf Lenneke bij ons de turnlessen verzorgen. Dit is ieder jaar weer erg populair bij de jongere kinderen. Deze groep zal waarschijnlijk weer opgedeeld moeten worden, maar eerst maar de aanmeldingen afwachten. Ook de hulp van de ervaren oudere leerlingen wordt altijd erg op prijs gesteld.

We hebben 14 maandagen, dus mocht de groep moeten splitsen, dan zijn er toch nog 7 weken om 7 weken.

We turnen op maandag 4, 11, 25 september, 2, 9, 23, 30 oktober, 6, 13, 20, 27 november, 4, 11 en 18 december.

Misschien sluiten we de laatste les nog wel af in een echte turnhal, maar daarover komt later meer informatie.

Turnen *
Maandag Slagbal
Op maandag gaan we een aantal weken slagballen. We spelen dit op het plein. Een uurtje is eigenlijk altijd zo om, dus soms gaan we nog net even iets langer door.

We spelen op 4, 11, 25 september, 2, 9, 23, 30 oktober.

Slagbal *
Maandag Rollerhockey
Heb je eigen skates en blijf je daar een beetje mee overeind, dan kun je meedoen aan rollerhockey! Met de skates aan je voeten en de streethockeystick in je hand spelen we op het schoolplein een lekker snel hockeyspel waar je echt moe van word. Het is zeker aan te raden om ook bescherming om te doen bij je knieën en ellebogen. Heb je een helm, dan kun je die ook wel voor de zekerheid opzetten.

Dit keer op 6, 13, 20, 27 november, 4, 11, en 18 december.

Rollerhockey *
Dinsdag Handbal
In de zaal gaan we handballen. Misschien wil je aan het schoolhandbaltoernooi 5-8 op 4 oktober meedoen, dan is dit een goede voorbereiding.

We spelen op dinsdag 5, 12, 26 september, 3, 10, 24 en 31 oktober.

Let op: op dinsdag hebben we de zaal maar tot 16:45uur dus lesjes zijn 45min.

Handbal *
Dinsdag Dodgeball
Dodgeball is een soort trefbal, waarbij twee teams elkaar proberen af te gooien. Ben jij niet bang om geraakt te worden door een bal en wil je lekker hard gooien, dan is dit de sport voor jou! Meester Wijnand was van de zomer zelfs naar het EK Dodgeball in Glasgow.

We spelen Dodgeball op 7, 14, 21, 28 november, 5, 12, en 19 december.

Let op: op dinsdag hebben we de zaal maar tot 16:45uur dus lesjes zijn 45min.

Dodgeball *
Donderdag Volleybal
Op donderdag 7, 14, 21, 28 september, 5, 12, 26 oktober, 2, 9, 16, 23, 30 november, 7, 14 en '21'december kun je komen volleyballen in de gymzaal. Als je mee wil doen aan het volleybaltoernooi op woensdag 29 november dan is dit een goede voorbereiding. De training zal gegeven worden door juf Annely of een andere trainer. Er zijn verschillende niveaus, dus zeker e moeite om het te gaan doen!
Volleybal *
Donderdag Schaken
Op donderdag 7, 14, 21 en 28 september kun je gaan schaken bij Meester Bert in de MFR bij 7/8.
Voorwaarde is wel dat je al kunt schaken! In periode 2 zal er nog eens 4x schaken zijn.
Schaken *
Donderdag Dammen
Op donderdag 26 oktober, 2, 9 en 16 november zijn er weer damlessen o.l.v. Damclub Scheveningen en zullen plaatsvinden in de MFR bij 7/8. Een goede voorbereiding voor het schooldamtoernooi 3-8 op woensdag 22 november!
Dammen *
Vragen of opmerkingen?
Your answer
Bedankt voor de aanmelding!
Uw keuzes overzichtelijk in een mailtje ontvangen? Klik hieronder.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service