Sol·licitud d'Acompanyament per a Entitats de Voluntariat
La Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears, amb el suport de la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització, posa a l'abast de les entitats de voluntariat el servei gratuït d'acompanyament en la redacció de la documentació i implantació de processos, derivats de les obligacions de la llei 11/2019, del voluntariat de les Illes Balears.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Entitat *
Persona/es de contacte *
Correu electrònic de contacte *
Telèfon de contacte *
Necessitats del suport de l'entitat: Indicau aquella documentació de la que necessitau suport i acompanyament per la seva redacció.
Pla de Voluntariat *
Programa/es de Voluntariat *
Document de Compromís *
Codi Ètic *
Registre de Persones Voluntàries *
Indicau altres documents dels que necessiteu assessorament o acompanyament:
Observacions
Inici del suport i l'acompanyament
Una vegada emplenada aquesta sol·licitud ens posarem en contacte per facilitar-vos documentació de suport i models de la diferent documentació. Llavors serà necessari que inicieu com a entitat una redacció i que ens pogueu anar enviant la documentació perquè us facem un retorn amb propostes de millora. Aquestes propostes seran dirigides a complir el mínim que estipula la normativa de voluntariat, però en rebreu de també de complementàries amb la finalitat de tenir un document de la major qualitat possible, operatiu i adaptat a la vostra entitat.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.