Ansökan om VM-arrangemang
Detta formulärs syfte är för att skapa en bild över om ansökande organisation har kapacitet att arrangera VM i Functional Fitness 2019. Datum är inte spikade utan vi har möjlighet att påverka exakta datum. Riktlinje är: slutet av september till slutet av oktober 2019

För att du ska kunna vara aktuell som partner till ett arrangemang av VM behöver din ansökan innehålla vissa uppgifter enligt nedan:

Email address *
Ditt fullständiga namn *
Your answer
Telefonnr *
Your answer
Teamet *
Beskriv vilka står bakom arrangemanget från föreningens sida, såsom tidigare erfarenheter och kunskaper. Du kan under ansökans gång skapa en förening om du idag inte har en. Ge förslag på namn på föreningen eller den box som är närmast kopplad till teamet. Vi hjälper er.
Your answer
Arena *
Beskriv arenan ni tänker er. En arena med ett tävlingsgolv på upp till 30*45 m (minimikravet är 22*30 m). Golvet måste vara platt och golvytan får inte ta skada av stänger och vikter, alternativt måste det finnas en plan hur golvet ska skyddas från skador. Ett uppvärmningsområde på cirka 15 * 15 m område eller större. Takhöjden behöver vara minst 5,5 meter.
Your answer
Motivering *
Beskriv varför just ni vill genomföra detta!
Your answer
Övrigt *
Övrig info om arenan / omgivningen. Antal toaletter. Tillgång till wifi. Utrymme för publik/försäljning & sponsorer / möjligheter till reklam. Möteslokaler i anslutning till arenan. Möjligheter till löpning och simning i närheten
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of swe3f.se. Report Abuse - Terms of Service