Ομάδες "Mindful Clay", ενηλίκων
Το μυαλό μας, ενεργητικό και άοκνο, συνεχώς περιπλανιέται σε σκέψεις, αναμνήσεις, ανησυχίες για το παρόν και το μέλλον, χωρίς πάντα να επιθυμούμε κάτι τέτοιο και συχνά χωρίς να μπορούμε να το ελέγξουμε και να το σταματήσουμε. Η περίοδος που διανύουμε εύκολα μπορεί να μας οδηγήσει σε συναισθήματα άγχους, αγωνίας ή ανασφάλειας, κάτι που φυσικά επηρεάζει την υγεία μας στο σύνολο, ψυχικά και σωματικά.

Ευτυχώς, υπάρχουν εργαλεία μέσα μας αλλά και γύρω μας, που μπορούν να μας βοηθήσουν να επαναφέρουμε την επίγνωση στην παρούσα στιγμή, που μπορούν να μας προσφέρουν χαλάρωση, εξάσκηση της δημιουργικότητας και της φαντασίας μας, σύνδεση με τον εαυτό μας και αυτογνωσία, χωρίς επικρίσεις ή αυστηρές προσδοκίες. Όλες και όλοι μπορούμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω, να παρατηρήσουμε με προσοχή και να εστιάσουμε στο εδώ και τώρα. Μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να βρίσκει χαρά, γαλήνη, ανακούφιση, στον παρόν του, ανακαλύπτοντας συγχρόνως τη μαγεία της αρχαίας τέχνης της κεραμικής!

Μέσα από αυτές τις βιωματικές συναντήσεις λοιπόν, θα ανακαλύψουμε τη μαγεία του φυσικού πηλού, καθώς θα τον αγγίζουμε, θα τον ακούμε, θα τον παρατηρούμε και τον χειριζόμαστε. Οι προσωπικές μας ιστορίες θα αποτυπωθούν πάνω του και θα τον μεταμορφώσουν, σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και αναζήτησης, καθώς θα αφουγκραζόμαστε την εσωτερική μας φωνή, συντονίζοντας και ελέγχοντας την αναπνοή μας. Καθώς το σώμα μας θα δίνεται στην προσπάθεια για το "κεντράρισμα" του πηλού πάνω στον τροχό, θα απολαύσουμε την πολύτιμη ευκαιρία να αφοσιωθούμε στη στιγμή, να ενωθούμε με τον πηλό και να μάθουμε να αγαπάμε τα λάθη μας - κατ' επέκταση και τον εαυτό μας - μαθαίνοντας συγχρόνως βασικές αρχές της κεραμικής και της πηλογλυπτικής.

***************************************

Για τη συμμετοχή στην ομάδα δε χρειάζεται κανένα είδος «ταλέντου» ή προηγούμενης καλλιτεχνικής εμπειρίας. Ίσα-ίσα, είναι μια μοναδική ευκαιρία να ασκήσουν τη δημιουργικότητά και τη φαντασία τους άτομα που για τον οποιονδήποτε λόγο θεωρούν ότι «δεν είναι δημιουργικοί» ή που πιστεύουν ότι δεν έχουν καλλιτεχνικές ικανότητες.

***************************************

Οι συναντήσεις μας ξεκινάνε στις 20/09, 19:30 με 21:30.

***************************************

Το κόστος είναι 70€ ο μήνας (4 συναντήσεις).
Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται το κόστος των υλικών και του ψησίματος.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Κράτηση θέσης
Για να πραγματοποιηθεί η κράτησή σας χρειάζεται:

1. Να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας παρακάτω.
2. Να περιμένετε να σας απαντήσουμε σχετικά με το αν υπάρχουν θέσεις
3. Να προχωρήσετε σε κατάθεση του συνολικού ποσού (70€), και να μας στείλετε το αποδεικτικό στο hehe2art@gmail.com

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR7201102240000022400263798
Δικαιούχος: E G Oikonomidou Hehe Art
Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο & Mindful Clay

Σε περίπτωση που δε μας γνωρίζετε και θέλετε πρώτα να παρακολουθήσετε μια μεμονωμένη συνάντηση και έπειτα να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό των 20€ αρχικά, για την πρώτη συνάντησή σας δηλαδή μόνο, και αν τελικά γραφτείτε στο τμήμα ολοκληρώνετε τη συνδρομή σας από κοντά!

Σε περίπτωση που δε σας βολεύει να πληρώσετε online ενημερώστε μας!
Ονοματεπώνυμο *
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Το όνομα σας στο facebook, εάν βέβαια χρησιμοποιείτε (για πιο άμεση επικοινωνία!)
Έχετε ασχοληθεί στο παρελθόν με τον φυσικό πηλό;
Οτιδήποτε άλλο θέλετε να γνωρίζουμε:
Ευχαριστούμε πολύ, θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε στην ομάδα μας! Αν χρειαστείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στο hehe2art@gmail.com, είτε στο Facebook στη σελίδα Hehe-Messy Play, Art & Therapy, είτε να μας καλέσετε στο 2310911941.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy