SZTE Alma Mater Mikulás 2019
Az Ön neve *
Your answer
Az Ön e-mail címe: *
Your answer
Ön Alma Mater tag-e? *
Hány gyerekkel érkezik a rendezvényre? *
Your answer
Gyermekek életkora? *
Your answer
Honnan értesült a rendezvényről? *
Ha egyéb helyről, akkor honnan?
Your answer
Hányadik rendezvényen vesznek részt gyerekekkel? *
Your answer
Fotósarok
Idén is ingyenes fotósarokkal várjuk az érdeklődőket.

A HELYEK BETELTEK, KÉRJÜK, IDŐPONTOT MÁR NE JELÖLJENEK MEG! AMENNYIBEN MINDENKÉPP EGYÉNI FOTÓT SZERETNÉNEK KÉSZÍTENI, KÉRJÜK KÜLDJENEK LEVELET AZ IRODA@SZTEALMAMATER.HU CÍMRE!

Ha jelentkezni szeretnének erre a szolgáltásra, itt tehetik meg.
Mivel limitáltak a helyek az időpontokon, jelentkezési sorrend alapján fogjuk beosztani a jelentkezőket, az időpont visszaigazolásáról a rendezvény előtt e-mailt fogunk küldeni. Csak a visszaigazolt jelentkezések alapján tudjuk a helyszínen a fotózásra érkezőket fogadni!!

A rendezvény ideje alatt előzetes időbeosztás alapján folyamatosan portré fotók készülnek a gyerekekről. Amíg a Mikulás nem érkezik meg, a gyerekek egy karácsonyi hangulatú környezetben lesznek fényképezve, utána pedig a Mikulással.
A fotózás időhöz és külön regisztrációhoz kötött.
Egy időpontban (15 perc) maximum 8 gyerek jelentkezhet.


Ha több gyerekről készül egyszerre a fotó, az egynek számít, kérjük, hogy a testvérek közös képen szerepeljenek. Egy gyerekről maximum 3 fénykép készülhet.

Várhatóan 18:30 tól lehet képet csinálni a Mikulással.
A képeket az SZTE fotósai készítik: Bobkó Anna, Kósa Boglárka.
Melyik időpont felel meg Önnek a fotózáshoz? *
Hozzájárulás egyéni fotó készítéséhez
A fotósarokra való jelentkezéssel beleegyezik, hogy képek készüljenek Önről illetve családtagjairól, gyermekéről/gyermekeiről, amelyeket az SZTE Alma Mater és a Szegedi Tudományegyetem közzétehet saját megjelenési felületein.
Hozzájárulok *
Required
Tagkártya
Amennyiben nem rendelkezik még Alma Mater tagkártyával, de szeretne, és időt kíván megtakarítani, akkor igényeljen kártyát 2019.12.02-ig a honlapunkon a Tagkártya menüpont alapján, és a Mikulás ideje alatt 16.30 -18 óra között elkészíthetik Önről a fotót a SZTE TIK Ügyfélszolgálatán. Utána már csak a kártyáért kell befáradnia!
Adatvédelmi nyilatkozat
A regisztráció véglegesítésével hozzájárulásomat adom, hogy jelen eseményen személyemet, illetve családtagjaimat érintő fényképek készüljenek, illetve videó- vagy hangfelvételek kerüljenek rögzítésre, és hogy azokat az SZTE Alma Mater és a Szegedi Tudományegyetem közzé tegye saját online és nyomtatott megjelenési felületein marketing céllal, valamint, hogy azokat az EFOP - 3.6.1-16-2016-00008 projekt felhasználja a projekt fenntartásának végéig. Tudomásul veszem, hogy a rólam készült felvételek letiltását írásban kezdeményezhetem az info@sztealmamater.hu e-mail címen a rendezvényt követő 8 napon belül. Továbbá hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásainak és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Irányító Hatóság Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzatának megfelelően, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról – adataimat a Projekt Kedvezményezettje kezelje (ideértve ezen adatok felvételét, tárolását), valamint a Projekt Támogatója és Közreműködő Szervezete felé továbbítsa, és fenti szervezetek ezeket az adatokat anonimizált jelentések készítésére felhasználhassák.

Tájékoztatjuk, hogy az eseményen kép-és hangfelvételt készítünk. A Polgári Törvénykönyvről szól 2013. évi V. törvény 2:48. § (2) bekezdése alapján ilyen esetben nincs szükség az érintett hozzájárulására sem a felvétel elkészítéséhez, sem annak felhasználásához. Ugyanakkor mivel a Szegedi Tudományegyetem elkötelezett a személyes adatok valamennyi formájának védelme és biztonsága, valamint a személyiségi jogok tiszteletben tartása mellett ezért tájékoztatjuk, hogy a felvételeket az esemény népszerűsítésére, marketing céllal fogjuk felhasználni, és az elkészülő felvételek felhasználásáról tájékozódhat a SZTE Alma Mater honlapján.
A rendezvényen való részvétellel beleegyezik, hogy képek illetve videófelvételek készüljenek Önről és családtagjairól, amelyeket az SZTE Alma Mater és a Szegedi Tudományegyetem közzétehet saját megjelenési felületein. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy