Апликација за избор на компании
Ви благодариме за вашата проактивност и желба за споделување на вашата успешна приказна. Доколку имате прашања би можеле да не контактирате на 078/201-854 или на нашиот е-маил info@cefe.mk
Назив на правно лице
Your answer
Контакт телефон
Your answer
E-mail
Your answer
Поштенска адреса
Your answer
Име и Презиме на претприемач
Your answer
Контакт телефон од претприемачот
Your answer
Контакт e-mail од претприемачот
Your answer
Година на основање на компанијата
Your answer
Мисија
Your answer
Визија
Your answer
Кои се производи/услуги ги нуди вашата компанија?
Your answer
Изберете тема за која што сакате да ја споделите вашата мотивациска приказна
Во кратки црти опишете ја вашата приказна (до 100 зборови).
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms