Aplikim per trajnim - Human rights & Advocacy
Te dashur te rinj,

Ju ftojme te beheni pjese e trajnimit 4 ditor "Te drejtat e Njeriut dhe Advokacia" duke plotesuar formularin e meposhtem. Aplikimet do te jene te hapura nga data 12 Nentor deri ne daten 18 Nentor 2019, dhe ata qe do te perzgjidhen do te informohen me mail brenda dates 20 Nentor.

Datat e trajnimit: 25-28 Nentor 2019
Vendi: Qendra TEN tek Rruga Myslym Shyri
Ora: 09:30 - 16:30

Qellimi i trajnimit eshte qe te trajnoje te rinjte per të drejtat e njeriut, me fokus ne të drejtat e personave LGBTI dhe barazine gjinore, si dhe t’u jape atyre njohuri mbi advokacine dhe se si te mobilizohen dhe advokojne per te drejtat e tyre.

Ky modul trajnimi është i bazuar ne qasjen “learning by doing” dhe “learner centred approach” dhe do te implementatohet permes metodave te punes se edukimit jo formal, ku pjesemarresit do te jene te angazhuar ne cdo hap permes punes ne grupe, simulimeve, lojes me role, teatrit, diskutimeve te hapura dhe reflektimeve.

E RENDESISHME: PJESEMARRJA NE TE E DITET E TRAJNIMIT ESHTE E DOMOSDOSHME.

Per me shume informacion ju lutemi kontaktoni me office@beyondbarriers.org
Email address *
Emri/mbiemri *
Your answer
Datelindja *
MM
/
DD
/
YYYY
Qyteti i lindjes *
Your answer
Numer kontakti *
Your answer
Organizata ku jeni aktivist ose vullnetar ne rast se keni nje te tille. Nese jo, lereni bosh.
Your answer
Motivimi- Cili eshte motivimi juaj per te qene pjese e ketij trajnimi? Ju lutem shpjegoni me poshte. *
Your answer
Pritshmerite- Cfare prisni te mesoni nga ky trajnim? *
Your answer
Nevoja te vecanta, nese keni! *
Your answer
Ne ndjekim politikat e sigurta te privatesise, ndaj ju lutem lexoni dhe konfirmoni si me poshte: *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Beyond Barriers. Report Abuse