Prijavnica na izlet u Zagreb i okolicu 07.09.2019. (subota)
S izuzetnim veseljem pozivamo vas da nam se pridružite na izletu na reciklirano imanje udruge ZMAG u Vukomeriću, Botanički vrt i festival ZeGeVege u Zagrebu.

RASPORED:
07:00 polazak iz Novog Sela Rok (imanje Biovrta)
07:10 - pokupiti ćemo sudionike u Čakovcu kod Kauflanda, u 7:30 u Varaždinu kod Bauhausa te 8:20 kod IKEA-e u Zagrebu (postoji mogućnost da pokupimo polaznike nakon silaska s obilaznice na izlazu Buzin na nekoj od autobusnih stanica)
9:00-12:30 reciklirano imanje udruge ZMAG u Vukomeriću kraj Zagreba i vege ručak
13:00-14:30 – posjeta Botaničkom vrtu u Zagrebu
14:30-17:00 – posjeta festivalu ZeGeVege
oko 17:00 - povratak u Novo Selo Rok


CIJENA PROGRAMA:
ČLANOVI UDRUGE: 70 kn po osobi (uključuje u potpunosti sufinanciran prijevoz od strane udruge, obilazak Recikliranog imanja i ručak)
OSTALI ZAINTERESIRANI: prijevoz 80 kn/osoba, (za one koje ćemo pokupiti kraj samog Zagreba prijevoz je 30 kn/osoba) + 70 kn (obilazak recikliranog imanja i ručak)
ZA ČLANOVE UDRUGE BIOVRT udruga će u potpunosti sufinancirati prijevoz.


Na raspolaganju imamo mini bus od 19 mjesta u autobusu. Prednost imaju članovi/ce udruge Biovrt, a ako ostane mjesta moći će se sa nama pridružiti i ostali vrtlari i zaljubljenici u prirodu.
(Možete se prijaviti i ako niste član/ica udruge Biovrt.)

PRIJAVE ZAPRIMAMO DO POPUNJENJA AUTOBUSA. Broj mjesta je ograničen.

PUT SE PLAĆA DO 02.09.19.


Više na:

Veselimo se druženju :)
Tim udruge Biovrt
Ime i prezime *
Your answer
Član/ica udruge Biovrt u 2019 godini *
Broj mobitela *
Your answer
Mjesto iz kojeg dolazite *
Your answer
E-mail adresa *
Your answer
Ovom prijavnicom rezerviram svoje mjesto u autobusu. Cijenu izleta platiti ću do 02.09.2019. (javimo vam na mail kako platiti, zajedno sa potvrdom prijave). Ako iz bilo kojeg razloga nećete moći sudjelovati na izletu, a mjesto ste već rezervirali i platili, suglasni ste sa time da sami morate "prodati" svoje mjesto i naći zamjenu, jer vam novac nećemo moći vratiti. Hvala na razumijevanju. *
Required
Želite nešto nadodati? Možete to učiniti ovdje.
Your answer
Dajem dozvolu da moje podatke možete koristiti da me kontaktirate oko potvrde za sudjelovanje na konferenciji.Udruga Biovrt prikuplja i jedina ima uvid u osobne podatke u sklopu ove prijavnice. Vaši podaci su sa nama sigurni. Dužni smo poduzeti određene mjere zaštite osobnih podataka koje prikupi u skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka (Sl. List EU L 119/1) i obvezujemo se na čuvanje tajnosti istih. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service