FORMULARI D'ASSISTÈNCIA A LES EXPOSICIONS DE 4t ESO.
Mitjançant aquest formulari pots inscriure't per assistir a les diverses exposicions que els alumnes de 4t d'ESO realitzaran a final de curs com a presentació del seu TDS i finalització a la nostra escola del Projecte EXPRESSA'T i CONVENÇ.

Recordeu que les exposicions començaran puntualment a l'hora indicada i que les persones assistents no podran entrar ni sortir del teatre un cop hagi començat l'exposició.

Ompliu un formulari per cada assistent.

Email address *
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Escull l'exposició a la qual vols assistir. *
Relació amb l'alumne/a que exposa: *
INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
En compliment de la normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, se li informa que El Responsable del Tractament de les seves dades personals és Escola Regina Carmeli. La Finalitat del tractament és la gestió formativa, administrativa i la inherent als tractaments efectuats en un centre formatiu. La Legitimació és de caràcter legal i contractual. Les dades tractades s'incorporen a un Registre d'Activitats de Tractaments dotat de mesures de seguretat. No se cediran les dades a tercers, excepte autoritats acadèmiques, ni usats per a altres finalitats. Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades, així com altres drets explicats en la Informació addicional, visitant:
http://reginahorta.com/protecciodades.
Pot contactar a qualsevol moment amb el Delegat de Protecció de dades en dpd@reginahorta.com, o escriure a Escola Regina Carmeli, c/. Eduard Tota, 37. 08031. Barcelona- Espanya.
*
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Escola REGINA CARMELI (Horta). Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms