Nacht Zonder Dak
Aankomend weekend op zaterdag 7 en zondag 8 september vindt de negende editie plaats van Nacht zonder Dak in Well. Nacht zonder Dak is een gezellige ervaringsactiviteit, waarin deelnemers een nacht in een eigengemaakte hut doorbrengen om zo te beleven hoe het is om dakloos te zijn. Naast het bouwen van een eigen krot, maken de deelnemers kennis met verhalen van daklozen over de wereld. Ook kunnen zij meedoen aan toffe workshops, zoals ‘pimp je outfit’ en krav maga! We zijn voor het eerst te gast bij de Hervormde gemeente van Well/Ammerzoden

Nacht Zonder Dak is een initiatief van de christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie TEAR (TEgen ARmoede).
Voor de dapper keuze om in een hut te slapen haalt je kind namelijk geld op voor anderen. Dit jaar staan met name projecten in India centraal. De projecten helpen straatjongeren met onderdak, begeleiding en onderwijs aan een toekomst.

Er staat de Squad4J6-groep een afwisselend programma te wachten, die op zaterdagmiddag 7 september om 13.00 uur begint en duurt tot zondagochtend 8 september. Is je kind 12 jaar of ouder, dan nodigen we je kind van harte uit om mee te doen met Nacht Zonder Dak editie 2019 en te blijven overnachten! Kinderen van 8 tot 12 jaar zijn uitgenodigd voor het dagprogramma op zaterdag tot ongeveer 20.00 uur. Op zondag wonen we de dienst bij in de kerk om aandacht te vragen voor de projecten waar Nacht Zonder Dak om draait.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy