Inschrijvingsformulier Creative village deadline 20/10
The Creative Factory wil het creatieve dorp in de stad worden waar kennis, ontplooiing en multiculturaliteit elkaar op een kwalitatieve wijze kunnen ontmoeten. The Creative factory wil door nabijheid en interactie de gemeenschapszin en de uitwisseling van ideeën bevorderen terwijl het beschikbaar maken van betaalbare ruimtes voor creatieve ondernemers en organisatoren het voor hen mogelijk maakt om echt te doen wat ze willen. Vanuit het principe van gedeeld gebruik willen we de verschillende leegstaande ruimten openstellen voor de buurt, socio- culturele organisaties en creatieve ondernemers en hen hierbij stimuleren om zich te ontplooien en projecten te creëren binnen dit gegeven. De verschillende fabriekshallen zullen ingedeeld worden in verschillende deelwerkingen binnen 1 gebouw. De verschillende fabriekshallen hebben ieders hun eigen curatoren, partners, bewoners en werking.

Eén van de fabriekshallen zal in samenwerking met de partners Fameus en Kop omgetoverd worden tot een creative village om in te spelen op de pertinente nood aan ruimte voor artistieke en creatieven waar ze elkaar kunnen ontmoeten, ruimte hebben om te creëren en te groeien, te experimenteren en met hun werk naar buiten te komen.

Van november 2017 tot januari 2019 pakken we de leegstand van de voormalig mouchefabriek, gelegen tussen de Samberstraat en Twee Netenstraat, aan en transformeren we het fabrieksgebouw in een bruisende plek voor creatie, productie, experiment, presentatie, ontwikkeling en ondernemerschap van creatief talent.

Dit project wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Fameus en Kop

http://www.fameus.be/

http://kopvzw.be/

The creative factory is een productie van Ziggurat vzw ( Congé en Eventsure)

DEADLINE INDIENEN DOSSIER - 20/10

JURY - 25/10 vanaf 16:00 u

Bekendmaking kandidaten 26/10

Verhuisperiode 27/10 tot 1/11

Email address *
Wie ben je? ( naam, leeftijd, woonplaats, bio, weblink) *
Your answer
Wat voor soort creaties maak je of wat voor soort projecten organiseer je? *
Your answer
Wat zijn de doelstellingen die je graag wil bereiken? *
Your answer
Wat zijn je vorige projecten en ervaringen? *
Your answer
Wat wil je graag in de creative village creëren? *
Your answer
Met wie ga je samenwerken en/of heb je al samengewerkt? *
Your answer
Ben je bereid om een huursom van 100 € / per maand te betalen voor de huur van een atelier die beschikbaar is tot januari 2019? *
Your answer
Ben je bereid een bijdrage te leveren aan de werking van de creative factory? *
Your answer
Ben je bereid een project te organiseren om kennis en ervaring te delen met de andere bewoners van de creative village? Welke ervaring wil je delen en hoe zou je dan die ervaring of kennis dan willen delen met de andere bewoners van de creative village? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms