Illinois Council of Instructional Coaching: 9-12 Roundtable 4.25.19
Even the most prepared and experienced coaches may run into challenges! Come ready to engage in Roundtable conversations focused on problem-solving various coaching challenges. We will learn a bit about aspects of coaching, and through application, gain new insights to improve our practice, and ultimately, student learning. Participants will be provided five options for Roundtable topics to choose from in advance, and move through three Roundtable rotations during the event.

Please complete this form to register for the 9-12 Roundtable by April 23rd. The event will be held at Wheaton Warrenville South High School from 8-11 a.m.

The agenda is as follows:
8:00-8:10 a.m. Welcome and Setting the Stage (10 min)
8:10-8:20 a.m.. Move to first Roundtable session (10 min)
8:20-9:00 a.m. Roundtable 1 (40 min)
9:05-9:15 a.m. Move to second Roundtable session (10 min)
9:15-9:55 a.m. Roundtable 2 (40 min)
9:55-10:05 a.m. Move to third Roundtable session (10 min)
10:05- 10:45 a.m. Roundtable 3 (40 min)
10:45-11:00 p.m. Wrap-Up and Exit Ticket (15 min)

We are limited to 50 participants so act quickly!

Email address *
First Name *
Your answer
Last Name *
Your answer
Which district do you work in? *
Your answer
Which roundtable topics would you like to see offered? Each attendee will participate in three discussions.
1st choice
2nd choice
3rd choice
School Outreach: Ways to Build, Enhance and Grow your Coaching Program
How do professional development opportunities utilize coaching? Consider: Focus Threads, Institute Days and Lunch and Learns
Got New initiatives? How to link them to your coaching program?
Mandatory vs Voluntary? Reasons behind making coaching mandatory for all or some of your staff.
Coaching for Relationship Building
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Wheaton Warrenville Unit School District #200. Report Abuse - Terms of Service