ПРИЈАВА ЗА МЕНТОРСКА ПОДДРШКА НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ
Пријава за програмата за менторска поддршка која е дел од проектот „Правна помош и поддршка за зајакнување на капацитетите за застапување и одржливост на граѓански организации“, спороведуван од Македонското здружение на млади правници, Данскиот совет за бегалци, Фондација за развој на локалната заедница- Штип и Коалција сите за правично судење, финасиран од Европската унија.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Вид на граѓанска организација *
Назив на организацијата *
Седиште (доколку се работи за неформална граѓанска иницијатива да се наведе само местото каде е започната и постои) *
Датум на основање и ЕМБС *
Одговорно лице/Застапник на организацијата *
Контакт податоци (Телефон, Е-пошта, Лице за контакт на овој повик) *
Мисија и цели на организацијата (Макс. 100 зборови) *
Поле на делување (Одберете најмногу 3 полиња) *
Required
Просечен годишен буџет за последните три години (2016, 2017 и 2018) *
Изберете ја областа за која ви е потребна менторска поддршка и обука? (може да изберете една, две или сите области, но притоа имајте ги во предвид вашите реални потреби и приоритети, како и обврската за вклученост во сите активности поврзани со програмата и останатите обврски согласно точката 3 од Општите услови за учество во програмата за менторска поддршка) *
Required
Ве молиме идентификувајте ги клучните предизвиците со кои се соочува вашатата организација во однос на организациски развој. (Макс. 300 зборови). *
*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Macedonian Young Lawyers Association. Report Abuse