Kurs i brukermedvirkning 7/9-8/9
Barn av Rusmisbrukere, Landsforeningen for Barnevernsbarn og Mental Helse Ungdom ønsker deg velkommen til kurs i brukermedvirkning til høstenhelgen 7. - 8. september!

Når: Lørdag 7/9 t.o.m søndag 8/9.
Hvor: Scandic Hotell Helsfyr ( adresse Innspurten 7, 0663 Oslo) kl 11.00 på lørdag og søndag
Pris: Gratis (transport- og kost dekkes mot kvittering. Vi booker flybilett.)

Det siste året har Landsforeningen for barnevernsbarn (LFB) og Barn av rusmisbrukere (BAR) og Mental Helse Ungdom (MHU), samarbeidet for å lage innhold til et kurs i brukermedvirkning. Det har vi gjort gjennom å kartlegge brukeres erfaringer som brukerrepresentant og erfaringskonsulent i de ulike organisasjonene. Formålet med prosjektet har vært å utvikle et kursinnhold for brukermedvirkning som er faglig forankret, utviklet av brukerne i samarbeid med fagfolk.

Resultatet av prosjektet er en verktøykasse som organisasjonene kan anvende når de skal holde kurs i brukermedvirkning for organisasjonens medlemmer. Det er denne verktøykassen som vil være grunnlaget for kurset, og vi vil gjerne ha deg som deltager under lanseringen i september!

Vi vil derfor invitere deg lørdagen 7/9 og søndagen 8/9 til kurs i brukermedvirkning!

Kanskje du er helt ny i rollen som medvirker, kanskje du har mye erfaring innen medvirkning? Vi sier ja takk - begge deler! Denne helgen vil være en super mulighet for å møte de andre organisasjonene og komme med tilbakemeldinger på kursopplegget for noen siste justeringer.tt Kurset vil holdes på Scandic Helsfyr i Oslo. Informasjon om tidspunkter og hvordan man tar seg dit vil sendes ut i august. Reise, mat og opphold vil være inkludert for alle som trenger det.

OBS: Deltagere boende i Oslo-området vil ikke få overnatting på hotellet, men reisevei hele helgen vil selvfølgelig være dekket!

Lunsj vil være inkludert for alle begge dagene og på lørdagen spiser vi en velfortjent middag sammen i hotellets restaurant.

Registrer din påmelding via skjemaet senest den 30/5. Vi ber deg sette av datoene i din kalender så raskt som mulig etter du har sendt din påmelding.

Ønsker deg hjertelig velkommen 😊
Fornavn:
Your answer
Etternavn:
Your answer
E-post:
Your answer
Telefonnummer:
Your answer
Trenger du å fly?
Hvor ønsker du å fly i fra?
Your answer
Trenger du overnatting?
Fødelsdato (dd.mm.åå)
Your answer
Har du noen mat allergier eller matpreferenser?
Your answer
Har du noen behov vi trenger å vite om?
Your answer
Noe annet vi trenger å vite?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service