NOHAB-GM Alapítvány "Rétesfesztivál 2019" különvonat 2019. július 20. JEGYRENDELÉS
Ez az oldal a NOHAB-GM Alapítvány 2019. július 20-i különvonatának jegyrendelő felülete. A vonatunk Budapest---Székesfehérvár---Siófok---Balatonszentgyörgy---Mesztegnyő---Balatonszentgyörgy---Siófok---Székesfehérvár---Budapest útvonalon fog közlekedni. Részletek és végleges menetrend hamarosan az alapítvány honlapján (http://nohab-gm.com/hu/hu_003.html) és az esemény hivatalos facebook-oldalán (https://www.facebook.com/events/1767333783369684/)!

Kérjük, a következő mezőben adja meg e-mailcímét, amelyre a rendelés visszaigazolását kéri! Ha nem jó címet ad meg, a rendelését nem tudjuk visszaigazolni, ezért a címe helyességére kérjük, fokozottan ügyeljen!

Email address *
A vonatunk TERVEZETT menetrendje, leginkább már csak a mesztegnyői érkezési és indulási idők változhatnak:

Rákosrendező 6:38 / 6:43
Budapest-Kelenföld 7:37 / 7:45
Székesfehérvár 8:30 / 8:32
Fonyód 9:57 / 10:05
Balatonszentgyörgy 10:45 / 10:57
Mesztegnyő 12:17 / 15:42
Balatonszentgyörgy 17:02/17:12
Fonyód 17:37 / 17:42
Székesfehérvár 19.11 / 19:13
Budapest-Kelenföld 20:00 / 20:06
Rákosrendező é. 20:41

A menetrendi megállásokon kívül irányonként akár 6-7 forgalmi célú megállásunk is lesz, de ezeknek helye a pillanatnyi vasúti forgalmi helyzet (késések stb.) miatt változhat. Ezért ezek a megállások nem kerülnek meghirdetésre.

Csak a teljes oda-vissza útra szóló jegyeket árusítunk, de a le- és felszállás tetszőleges helyszínen lehetséges a fent felsorolt helyszínek bármelyikén!

A vonatunk ezúttal prémium minőségű, korhű nosztalgia első-másodosztályú párnás kocsikkal, egy darab fapados harmadosztályú kocsival és büfékocsival közlekedik (hideg-meleg italok, szendvicsek és meleg gyorsételek kaphatók), a kocsikon helyfoglalás nincs, a helyek az érkezés sorrendjében foglalhatók el a kocsiosztálynak megfelelően (a fapados kocsiba külön jegyet árusítunk).

Amennyiben a jegyrendeléssel vagy a túrával kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, örömmel vesszük a megkeresését a fenti facebook-oldalon vagy az info@nohab-gm.com címen!

FIGYELEM! A jegyrendelés visszaigazolása és a fizetéssel kapcsolatos tudnivalók megküldése a rendelés kézi feldolgozását követően történik. Amennyiben a rendelés leadását követően 48 órán belül nem kapja meg a visszaigazolását, kérjük, jelezze ezt az info@nohab-gm.com emailcímen! Kérjük, hogy 48 órán belül NE küldjön újabb megrendelést!

Jegyárak (oda-vissza):
teljesárú jegy párnás kocsiosztályon 8.100 Ft, fapados osztályon 6.800 Ft
16 év alatti jegy párnás kocsiosztályon 6.800 Ft, fapados osztályon 5.600 Ft
10 év alatt jegy párnás kocsiosztályon 5.400 Ft, fapados osztályon 4.500 Ft
4 év alatt díjmentes

Családi jegy: 17.500 Ft maximum 2 fő felnőtt és a velük utazó maximum 3 fő 10 éven aluli gyermek részére.

Fapados kocsiosztályra a jegyek erősen korlátozott számban válthatók (összesen 65 db jegy)

Amennyiben jegyeinek árát nem átutalással, hanem K&H bankfiókban közvetlen befizetéssel vásárolja meg, abban az esetben kérjük, hogy befizetésenként 300 Ft banki készpénzjóváírási díjat adjon hozzá az általunk küldött összeghez.

FONTOS! A 2019. július 19. 00:00 után leadott megrendelések esetén kérjük, hogy ne várja meg a visszaigazoló emailünket, hanem a kiszámított jegyárat utalja át a 10201006-50090570 számlaszámra (K&H Bank, NOHAB-GM Alapítvány) az e-mailcímének közleményként való megadásával!

Helyszíni fizetés csak előzetes egyeztetés esetén lehetséges, kérjük megértésüket!

Untitled Title
Untitled Title
Teljes útra szóló jegyek
Amennyiben bármelyik jegytípusból 5-nél többet kíván rendelni, kérjük, két vagy több jelölőnégyzetet jelöljön be a darabszám szerint (pl. 6 jegy = "5 darab" és "1 darab" jelölőnégyzet megjelölése egyazon jegytípusnál).
1 darab
2 darab
3 darab
4 darab
5 darab
Felnőttjegy párnás kocsiosztályon 8.100 Ft
Felnőttjegy fapados kocsiosztályon 6.800 Ft
16 év alatti jegy párnás kocsiosztályon 6.800 Ft
16 év alatti jegy fapados kocsiosztályon 5.600 Ft
10 év alatt jegy párnás kocsiosztályon 5.400 Ft
10 év alatt jegy fapados kocsiosztályon 4.500 Ft
4 év alatti jegy (ingyenes)
Családi jegy (bármelyik kocsiosztályon) 17.500 Ft
Kérjük, adja meg a nevét! *
Your answer
Ha megadja a telefonszámát, abban az esetben bármilyen sürgős értesítés esetén (pl. a megadott e-mail címéről visszapattanó levél) telefonon is meg tudjuk keresni! Kérjük, hogy a számot +36... formátumban adja meg (pl. +36 20 9876543)
Your answer
Ha bármilyen egyéb megjegyzése van a megrendelésével kapcsolatban, kérjük, hogy itt ossza meg velünk!
Your answer
*
A jelölőnégyzet bejelölésével elfogadom a MÁV-Nosztalgia Kft. személyszállítási üzletszabályzatát. A dokumentum letölthető a http://www.mavnosztalgia.hu/adat/files/mav_nosztalgia_szemelyszallitasi_uzletszabalyzata_2016_uj.pdf címen. Az utasra vonatkozó szabályok megszegése kártérítési kötelezettséget vonhat maga után! Külön felhívjuk a figyelmet a következőkre: 1) az ajtókat induláskor minden esetben be kell csukni és azokat menet közben kinyitni szigorúan tilos! 2) Az állomásokon a leszállás saját felelősségre történik, mozgás - a rendezők ettől kifejezetten eltérő utasításait kivéve - csak a peronon és az utasforgalom számára megnyitott egyéb területen engedélyezett! 3) Minden utas köteles - közbenső állomáson történő leszállás esetén - a menetrendben meghirdetett indulási időre a vonatra felszállni! Forgalmi célú megállás esetén a vonatszemélyzet jelzései az irányadók, alapesetben ilyen megállások alkalmával a vonatot TILOS elhagyni. Ezen szabályok figyelmen kívül hagyása az utas lemaradását eredményezheti, amelyért a NOHAB-GM Alapítvány nem vállal felelősséget 4) Fotómegállások, iparvágány-bejárások során történő megállások esetén a vonatszemélyzet utasítását kell követni, a kijelölt zónát TILOS elhagyni! A szabályt megszegők az utazásból kizárhatók! 5) A szerelvény legtöbb ablaka mélyre nyitható, ezeken kihajolni életveszélyes és szigorúan TILOS! Az utasforgalom számára nem karbantartott szakaszokon pedig akár nagyobb gallyak is belóghatnak az űrszelvénybe, ezért itt az ablak síkján BELÜLRE is becsapódhatnak ágak. Az ezáltal okozott esetleges károkért és balesetekért a szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak! Az eseményen részt vevők kötelesek maradéktalanul betartani a vonatszemélyzet és a rendezők utasításait. A feltételek elfogadása a különvonaton történő részvétel feltétele!
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service