ARU Megazone-pelit 21.10.2016
Ilmoittaudu mukaan laser-ammuntasotaan!
ARU järjestää vuoden toisen Megazone-ammuskelun 21.10.2016 klo 18.30 Salmisaaren liikuntakeskuksessa. Tervetuloa pelaamaan hauskaa intensiivistä vapaa-ajan aktiviteettia ja mittelemään Megazone-mestaruudesta. Tapahtuma on avoin kaikille ja ilmainen ARU:n jäsenille. Muille tapahtuma maksaa 15 euroa.

Nyt kyseessä on yksityispeli, vain ARU:n kautta ilmoittautuneille! Pienet naskalit siis eivät tällä kertaa ole kyykyttämässä meitä, vaan pelaamme aidosti keskenämme.

Ilmoittauduthan viimeistään 15.10. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Muuta mieleen tulevaa kysyttävää voi lähettää lomakkeen yhteydessä tai osoitteeseen sihteeri@aru.fi.

Megazone on hauska, futuristinen ja supersuosittu sisällä pelattava lasertaistelupeli, joka sopii ikään ja kuntoon katsomatta kaikille. Pelaajat varustetaan peliliiveillä ja laseraseilla. Pelialueena toimii kahteen tasoon rakennettu labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla.

Avoimissa peleissä pelataan joukkue- tai solopeliä, jossa pelaajat pysyvät pelialueella koko pelin ajan. Osuman saatuaan pelaaja on muutaman sekunnin eliminoituna, jonka jälkeen pelaajan liivin sammuneet valot syttyvät uudelleen ja hän voi jatkaa peliä.

Lisätietoja pelistä: http://megazone.fi/tietoa-megazonesta/

Oletko joidenkin seuraavien jäsen?
Nimi
Your answer
Sähköposti
Your answer
Puhelin
Your answer
Muuta asiaa?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms