Inschrijven digitale infomomenten GO! atheneum Tienen en GO! TintelStroom
Zit je in het vijfde of zesde leerjaar en wil jij onze scholen beter leren kennen? Noteer dan zeker volgende data in je agenda én die van je ouder(s) en neem deel aan onze (interactieve) infomomenten.

We verwelkomen graag ouders en op de digitale infosessie op donderdag 11 maart 2021 om 19u. Hier krijg je heel wat informatie over het reilen en zeilen op onze school. Je krijgt een zicht op ons studieaanbod, onze leerlingenbegeleiding, CLIL, STEM, onze visie, ... . Ook stellen we u graag onze innovatieve school: GO! TintelStroom voor.

Op zaterdagvoormiddag 13 maart 2021 om 09.30u verwelkomen we graag alle leerlingen uit het vijfde en zesde leerjaar. Tijdens een interactieve digitale sessie kan je proeven van de verschillende vakken en studierichtingen uit ons aanbod. Op die manier krijg je een helder beeld van alle mogelijkheden om zo een gerichte studiekeuze te maken.

Inschrijven voor de infosessies kan via onderstaand formulier. Enkele dagen voordien krijg je de nodige informatie om deel te nemen aan de infosessie(s) via het opgegeven emailadres toegestuurd.
Bij inschrijving ontvang je een bevestigingsbericht. Kijk zeker na of je dit hebt ontvangen. Ontvang je geen bevestiging, dan stond er misschien een foutje in het emailadres. Schrijf je dan nogmaals in.

Hopelijk tot dan!

#Respect #Teamspirit #Creativiteit
Email address *
Naam en voornaam leerling *
Zit in het *
In de basisschool *
Heeft interesse voor *
Schrijft in voor *
Required
Vrijblijvende opmerkingen
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of atheneum Tienen. Report Abuse