Partnerji in podporniki - RISK 2016
Spoštovani podporniki in ambasadorji,

veseli smo, da se zanimate za sponzorsko podporo strokovni konferenci RISK 2016: Prenavljanje poslovanja in poslovna tveganja:ri Iz prakse za prakso - priložnosti za razvoj.

Konferenca RISK 2016 je nastala, saj smo partnerji konference zaznali potrebo po predstavitvi različnih pristopov do prenavljanja poslovanja in poslovnih tveganj v različna lokalna in organizacijska okolja.

Smiselnost strokovne konference o menedžmentu poslovnih procesov in menedžmentu tveganj – RISK 2016 vidimo v »podhranjenosti« razvojno za organizacije izjemno pomembnih področij praktičnega managementa: prenavljanja poslovnih procesov in obvladovanja tveganj. Teorija se že dolgo časa ukvarja s tematiko managementa poslovnih procesov in upravljanja s tveganji v različnih organizacijskih okoljih. Dobrih praks je razmeroma malo – nekoliko več v velikih organizacijah, manj v srednjih in malih organizacijah. Teorija očitno težko prehaja v prakso.Prav zaradi tega smo si zamislili konferenco kot obliko prenašanja vzorcev dobre prakse za prakso. Prepričani smo, da se mora razvijati vse organizacije in vedno bodo ene, ki bodo v neki situaciji »prve«, »najboljše ta hip« t.j. tiste, ki so lahko vzor drugim in v pomoč pri njihovemu razvoju. Prenašanje dobrih praks predstavlja tudi doprinos k spreminjanju naše organizacijske kulture, ki s svojimi obstoječimi in ustaljenimi vzorci vedenja in ravnanja zavira uspešnost prenavljanja poslovanja in obvladovanja tveganj.

V zadnjem obdobju je področje poslovnih procesov in tveganj postalo zelo aktualno tudi na področju sprejemanj novih ISO standardov in z njimi povezanih aktivnosti. Veliko organizacij je še na poti prenavljanja ISO standardov in prav za te je ta konferenca priložnost in spodbuda za pristop k prenavljanju.

Malo razmišljamo o izboru takšnih managerjev na vodilna mesta, katerih osebnostne značilnosti bi bile takšne, da bi bili pripravljeni razumsko več tvegati – po svoji naravni danosti. Pogoj za njihovo večje tveganje pa je procesna urejenost njihovih organizacij, ki jih vodijo. Vse to osmišlja upravičenost konference, ki želi pokazati na nekatere dobre prakse.

Poslanstvo konference je spodbujanje in promocija učinkovite stalne prenove poslovanja organizacije in učinkovitega upravljanja s tveganji. Poslanstvo udejanjamo s prenos znanja in izkušenj o managementu poslovnih procesov in tveganj na strokovni konferenci RISK 2016.

Vizija konference je »oblikovati spominsko sled« pri udeležencih konference o smiselnosti, pomenu in pomembnosti učinkovitega stalnega prenavljanja poslovnih procesov in učinkovitega upravljanja s tveganji ter ustreznega izbora in priprave ljudi za stalno prenavljanje procesov in obvladovanje tveganj.

Konferenca je namenjena predstavitvi različnih praktičnih pristopov k managementu tveganj in managementu poslovnih procesov v organizacijskih okoljih. Na konferenci naj bi predstavili dobre prakse. Govorci bodo dali tudi ustrezen poudarek »vlogi človeškega dejavnika« pri upravljanju tveganj in prenavljanju poslovnih procesov.

Predsedniki in člani uprav, predsedniki in člani nadzornih svetov, direktorji podjetij, direktorji kadrovskih področij, direktorji področij kakovosti, direktorji javnih in upravnih organizacij, župani občin, direktorji občinskih uprav in upravnih organov, direktorji javnih podjetij, ustanov in zavodov, direktorji interesnih združenj, vodje projektov prenove organizacij in procesov ter vsi ostali strateški in operativni vodje, ki so vključeni v procese in postopke spreminjanja.Vabimo vas, da nas sponzorsko podprete. Zaradi promocijske oblike konference smo se odločili za enoten sponzorski paket, ki ga lahko prilagodimo vašim željam.

Vabljeni, da kontaktirate organizacijsko ekipo ali pustite svoje podatke v obrazcu spodaj:
Mail: konferenca@taktika-plus.si
Tel: 01 42 14 400

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime in priimek kontaktne osebe
Podjetje
Email
Telefonska številka
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy