Wings for Life World Run 2016
PRIJAVNICA ZA VOLONTERE
Ime *
Your answer
Prezime *
Your answer
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Uvjeti volontiranja
Molimo Vas da pažljivo pročitate sljedeće informacije u vezi Vaših prava, obveza i ponašanja kao volontera tijekom volontiranja na Wings for Life World Run.

1. Da bi postao volonter na utrci Wings for Life World Run, kandidat je obvezan proći razgovor i potpunu obuku.
2. Osobni podaci iz prijavnog obrasca podliježu provjeri u MUP-a i neće biti dostupni ili stavljeni na raspolaganje trećim osobama, niti će biti korišteni u druge svrhe.
3. Volonter je obvezan volontirati 8. svibnja 2016. godine na utrci Wings for Life World Run u Zadru, a najviše 6 sati tijekom jedne smjene.
4. Volonter za svoj rad na utrci Wings for Life World Run nema pravo na novčanu naknadu.
5. Volonter je obvezan volonterski rad obavljati u skladu sa stručnim propisima i etičkim pravilima, nakon primljenih instrukcija od organizatora volontiranja.
6. Volonter je obvezan izvršavati instrukcije sukladno uputama organizatora, osim u vezi poslova koji su opasni po život volontera ili drugih osoba, moralno neprihvatljive ili su u suprotnosti s prihvaćenim uvjetima volontiranja.
7. Ako izvršavanje instrukcija može izazvati štetu organizatorima, volonterima ili trećim osobama, volonter je na to dužan upozoriti voditelja tima, odnosno nadređene.
8. Volonter ne odgovara za prouzrokovanu štetu ako je prethodno upozorio voditelja tima, odnosno nadređene, na moguću opasnost.
9. Volonter snosi isključivu odgovornost za svoje ponašanje prilikom volontiranja te je odgovoran je za svoje postupke na svaki drugi način. Volonter prihvaća odgovornost za štetu koju njegovo nedozvoljeno ponašanje prouzroči organizatoru.
10. Volonter je dužan poštovati propise o sigurnosti i zaštiti života, zdravlja i životne sredine na radu kako ne bi ugrozio svoju sigurnost i zdravlje, kao i sigurnost i zdravlje ostalih volontera, zaposlenika i drugih osoba. Volonter je dužan obavijestiti svog voditelja tima ili nadređene o svakoj vrsti potencijalne opasnosti koja bi mogla utjecati na sigurnost i zdravlje na radu.
11. Volonter tijekom svoje smjene mora sa sobom nositi akreditaciju istaknutu na vidljivom mjestu, kao i kompletnu uniformu dodijeljenu od strane organizatora.
12. Volonteru je zabranjeno davati izjave medijima (štampanim i elektronskim) bez suglasnosti voditelja tima ili nadređenog.
13. Zabranjeno je vrijeđanje drugih volontera, sudionika i posjetitelja utrke na temelju rasne, spolne, etničke, političke i vjerske pripadnosti ili seksualne opredjeljenosti.
14. Najstrože je zabranjena uporaba alkoholnih pića i opojnih sredstava tijekom volontiranja.
15. Organizator nije dužan pozvati na razgovor svakog kandidata koji se prijavi.
16. Organizator zadržava sva prava u vezi s prihvaćanja i odbijanja prijava podnesenih za volontiranje na utrci Wings for Life World Run.
17. Organizator zadržava pravo rasporediti kandidate shodno potrebama organizacije.
18. Organizator ne refundira troškove puta do Zadra i natrag, kao ni troškove prijevoza u Zadru.
19. Organizator ne osigurava zdravstveno osiguranje. Preporučljivo je imati osobno ili putno osiguranje ako dolazite iz druge zemlje. Organizator ne odgovara u slučaju gubitka osobnih stvari i dokumenata.
20. Nepoštivanje bilo koje od točaka iz uvjeta o volontiranju smatrat će se izravnim prekršajem radne discipline i bit će kažnjeno oduzimanjem volonterske akreditacije i volonterskih beneficija.
Mjesto rođenja *
Your answer
Država rođenja *
Your answer
Državljanstvo *
Your answer
Zanimanje *
Your answer
Naziv škole, fakulteta, tvrtke *
Your answer
Adresa stanovanja *
ulica i broj
Your answer
Grad stanovanja *
Your answer
Poštanski broj *
Your answer
Država *
Your answer
E-mail adresa *
Your answer
Broj mobilnog telefona *
Your answer
SOS kontakt: (roditelji, skrbnici) Ime *
Your answer
SOS kontakt: (roditelji, skrbnici) Prezime *
Your answer
SOS kontakt: (roditelji, skrbnici) Broj mobilnog telefona *
Your answer
Zašto želiš volontirati na Wings for Life World Run? *
Your answer
Gdje si čuo za WFLWR utrku? *
prijatelji, mediji, društvene mreže, nešto treće?
Your answer
Prethodno volontiranje *
Ako imaš volonterskog iskustva, napiši gdje si volontirao i na kojoj poziciji? *
Your answer
Konfekcijski broj *
Izaberi u kojem sektoru želiš volontirati
Opcija 1 *
Opcija 2 *
Potvrda o prihvaćanju pravila *
(Upoznat sam sa svim pravilima i obvezama volontiranja na World for Life World Run i prihvaćam ih!)
Potvrda o raspolaganju *
(Potvrđujem da sam u potpunosti na raspolaganju u vrijeme održavanja World for Life World Run. U suprotnom, gubim pravo na sudjelovanje u organizaciji događaja.)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy