Associa't
Gràcies a persones com tu, cada vegada més persones grans poden gaudir de les nostres passejades, ser acompanyades emocionalment i crear nous vincles d'amistat. El nostre objectiu és retornar la capacitat d’anar en bicicleta i sentir el vent a la cara a persones que ja no poden fer-ho per elles mateixes.
Amb la teva ajuda podrem aconseguir-ho!
Email address *
Nom *
Cognoms *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
DNI/NIE/PASSAPORT *
Indica'ns el teu DNI, NIF o número d'identificació de persona estrangera (lletres en majúscules i números, sense espais, punts ni guions)
Telèfon *
Indica'ns el teu telèfon, preferentment mòbil (9 dígits, sense espais, punts ni guions)
Aportació *
Forma de pagament *
Fins que tinguem activa la domiciliació bancària, necessitem que realitzis una transferència bàncaria! Si us plau, una vegada realitzada, envia un email a guadalupe@enbicisenseedat.cat així confirmem la recepció.
Protecció de dades *
En aplicació del Reglament General de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que les dades facilitades seran incloses en el fitxer de l’Associació EN BICI SENSE EDAT. Omplint el formulari d’inscripció, vostè autoritza a En Bici Sense Edat a incloure les seves dades en el citat fitxer així com a utilitzar-les i tractar-les de forma automatitzada, o no, per a la gestió i registre de les seves relacions amb aquesta entitat. Així mateix, vostè també autoritza el tractament de les seves dades personals per a l’enviament, per qualsevol mitjà, d’informació sobre les activitats i serveis de l' Associació. S ’autoritza, així mateix a enviar-li el butlletí de distribució gratuïta. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos d'una obligació legal. Existeix la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades que subministreu, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant correu escrit adreçat a info@enbicisenseedat.cat
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Cycling Without Age. Report Abuse